Luni

0

22:30 PRO CINEMA

Ultima secundă (acţiune, SUA, 2001) Cu: Tom Sizemore, Dennis Hopper, Steven Seagal, Jaime Pressly, Nas, Peter Greene

Detectivul Ray Nettles (Tom Sizemore) din San Francisco şi partenerul său, Fuzzy (Nas) au misiunea de a-l prinde pe cel mai periculos terorist din oraş. Atunci când frumoasa Claire Manning (Jaime Pressly) este arestată, Swan (Dennis Hopper), liderul grupului, ameninţă că va arunca oraşul în aer dacă fata nu este eliberată. Pentru a evita un dezastru Nettles îi cere ajutorul lui Frank Glass (Steven Seagal), un expert în explozibil.

20:00 PRIMA TV

Recul (acțiune, S.U.A 2011) Cu: Serinda Swan, Danny Trejo, Steve Austin

Un polițist se răzbună după ce familia sa este omorâtă. El începe cu cei care i-au omorât familia și apoi continuă cu cei care au scăpat printre degetele sistemului de justiție.

15:35 CINEMAX

Suflete sălbatice (Dramă, SUA, 2018) Cu: Carey Mulligan, Ed Oxenbould, Jake Gyllenhaal, Bill Câmp, Zoe Margaret Colletti

Joe are 14 ani și este singurul copil al lui Jeannette și al lui Jerry – o casnică și un jucător profesionist de golf. Ei trăiesc într-un mic oraș din Montana în anii 1960. În apropiere, un incendiu necontrolat de pădure se apropie de granița cu Canada și când Jerry își pierde slujba, el se hotărăște să se alăture pompierilor și își părăsește soția și fiul care trebui să se descurce singuri. Brusc, Joe trebuie să devină adult. El este martor la chinul mamei lui pe măsură ce ea încearcă să supraviețuiască fără soțul ei.

00:35 HBO

Identitate (Thriller, SUA, 2003) Cu: John Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet, John Hawkes, Clea Duvall

James Mangold, scenarist-regizor al filmelor “Cop Land” și “Girl, Interrupted”, și Cathy Konrad, producătoarea filmelor “Scream”, și-au unit forțele realizând un thriller ce te pune pe gânduri cu un final original și tulburător. Zece persoane, care nu se cunosc între ele, dar care ascund fiecare propriile secrete, găsesc refugiu la un motel decrepit, în timpul unei furtuni teribile. Un șofer de limuzină (John Cusack), o fostă vedetă a anilor 80’ (Rebecca DeMornay), un polițist (Ray Liotta) care transportă un criminal (Jake Busey), o fată de moravuri uşoare (Amanda Peet), o pereche de tineri căsătoriți (Clea Du Vall și William Lee Scott) și o familie care trece printr-o criză (John C. McGinley, Leila Kenzle, Bret Loehr). Sentimentul de ușurare oferit de adăpost dispare repede, fiind înlocuit de unul de frică teribilă, pe măsură ce clienții motelului încep să moară unul câte unul.

Deja ai votat!
se încarcă...