DUMINICĂ

0

22:30 PRO TV

Legenda vie (thriller, SUA 2007) Cu: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan, Salli Richardson-Whitfield, Willow Smith, Darrell Foster

Legendă vie este povestea lui Robert Neville (Will Smith), un om de ştiinţă, care se simte neputincios în faţa unui teribil virus incurabil, inventat de om. Iniţial, acest virus trebuia să poată trata cancerul, dar în urma unor circumstanţe necunoscute, îi infectează pe oameni, transformându-i în mutanţi carnivori care pot trăi numai în întuneric. Neville este ultimul supravieţuitor imun din metropola New York (sau ceea ce a mai rămas din ea) şi posibil, din întreaga lume. Timp de 3 ani, savantul încearcă să găsească alţi supravieţuitori, trimiţând mesaje radio în toată lumea, dar descoperă că până acum nu a fost niciodată singur. Victimele acestui virus îl urmăresc pas cu pas, din umbră, aşteptând să facă cea mai mică greşeală. Fiind ultima speranţă a omenirii, Neville are o singură misiune de îndeplinit: trebuie să găsească o metodă de a inversa efectele virusului folosindu-şi sângele, care este curat şi imun. Din nefericire, însă, sângele său este şi ţinta celor infectaţi. Conştient că este singurul supravieţuitor sănătos, savantul intră într-o cursă contra-cronometru în care încearcă să salveze rasa umană.

20:30 PRO CINEMA

Doamna America (comedie, SUA, 2015) Cu: Greta Gerwig, Lola Kirke

Tracy (Lola Kirke) este o studentă singuratică din New York care nu are experiențele incitante de studentă și nici stilul de viață fascinant pe care și le-a imaginat. Insă în scurt timp, o întâlnește pe viitoarea ei soră vitregă, Brooke (Greta Gerwig), o fată aventuroasă și care o salvează de dezamăgire și îi oferă tot felul de experiențe nebunești.

 

21:00 CINEMAX

Bărbatul de mâine (Dramă, SUA, 2019) Cu: John Lithgow, Blythe Danner, Derek Cecil, Katie Aselton, Sophie Thatcher

Ed Hemsler (John Lithgow) își petrece viața pregătindu-se pentru un dezastru care s-ar putea să nu vină niciodată, iar Ronnie Meisner (Blythe Danner) își petrece viața cumpărând lucruri pe care probabil nu le va folosi niciodată. Într-un mic oraș din America, acești doi oameni își doresc să găsească dragostea în timp ce vor încerca să nu se piardă în lucrurile fiecăruia.

00:45 HBO

Scapă, dacă poți! (Horror, SUA, 2019) Cu: Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Tyler Labine, Jay Ellis

În urma unei invitații misterioase, șase străini ajung într-un situație periculoasă. La început, ei cred că au fost adunați să vadă un nou escape room, dar, în scurt timp, descoperă că sunt pioni într-un joc sadic pe viață și pe moarte. Împreună ei se mută de la un scenariu terifiant la următorul pe măsură ce găsesc indicii și rezolvă puzzle-uri. Dar jucătorii își dau seama că dezvăluirea celor mai întunecate secrete ale lor ar putea fi cheia supraviețuirii.

Deja ai votat!
se încarcă...