Vineri

0

23:30 PRO TV

The Walk: Sfidează limitele (aventuri, SUA, 2015) Cu: Joseph Gordon-Levitt, Guillaume Baillargeon, Emilie Leclerc, Mark Trafford, Inka Malovic, Lucas Ramaciere, Martin Lefevre, Philippe Bertrand

Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) si mentorul sau, Papa Rudy (Ben Kingsley),sunt ajutati de catre o echipa internationala pentru a-si indeplini planul nebunesc de a parcurge echilibristic, pe sarma, imensul vid intre cele doua turnuri gemene.

20.30 ANTENA 1

Ultima redută (acţiune, SUA 2013) Cu: Arnold Schwarzenegger, Eduardo Noriega, Genesis Rodriguez, Jamie Alexander

Ray Owens este un șerif aflat în pragul pensionării, care s-a resemnat să lupte împotriva infractorilor mărunți ce operează în micul oraș Sommerton Junction situat la granița Statelor Unite ale Americii cu Mexicul, după ce a renunțat la postul pe care l-a ocupat în Departamentul de Poliție din Los Angeles. Atunci când Cortez, cel mai căutat și faimos lider al traficanților de droguri mexicani, reușește să evadeze în mod spectaculos dintr-un convoi de deținuți escortat de agenți FBI și se îndreaptă spre localitatea Sommerton Junction cu scopul de a se refugia în Mexic și a scăpa de rigorile legii, având asupra lui 400 milioane de dolari și gonind spre frontieră cu o viteză de 200 mile pe oră, într-o mașină sport Gumpert Apollo ce i-a fost pusă la dispoziție de subalternii loiali, Ray Owens întrevede șansă de a-și răscumpăra greșelile trecutului capturându-l pe infractor. Singura problemă este ca șeriful este înconjurat de o echipă neexperimentată de polițiști, iar Cortez are în jurul lui o armată de ticăloși bine antrenați și înarmați până-n dinți, luând între timp și un ostatic pentru a-și asigura scăparea.

20:30 PRO CINEMA

Automată (acţiune, Bulgaria, SUA, Spania, Canada, 2014) Cu: Antonio Banderas, Dylan McDermott, Melanie Griffith, Brigitte Hjort Sorensen, Robert Forster, Tim McInnerny, David Ryall, Boris Kabakchiev

Jacq Vaucan lucrează ca agent de asigurări pentru ROC, o companie specializată în robotică. Rolul său este de a investiga cazurile în care roboţii sunt capabili de manipulare. Pe durata investigaţiilor Jacq descoperă detalii importante ce pot avea consecinţe majore asupra viitorului umanităţii.

21:00 CINEMAX

4X4 (Thriller, Argentina, 2019) Cu: Peter Lanzani, Dady Brieva, Luis Brandoni, Noelia Castaño, Ailén Mazioni

O mașină 4×4 de lux este parcată pe o stradă dintr-un cartier obișnuit din Buenos Aires. Un bărbat intră în ea ca să fure tot ce poate găsi, dar când încearcă să iasă, ușile și geamurile se blochează și mașina devine un buncăr armat. El este prizonier în mașină. Cineva din afară controlează situația și pare că are un plan.

+0 -0
se încarcă...