LUNI 8 IUNIE

0
Hugh Jackman

HBO

22:00 Scandal în educație (Comedie, SUA, 2019) Cu: Hugh Jackman, Allison Janney, Ray Romano, Geraldine Viswanathan, Alex Wolff

Frank Tassone (Hugh Jackman) și Pam Gluckin ( Allison Janney) sunt administratorii unei școli din Long Island care au adus districtului școlar Roslyn un prestigiu fără precedent. Frank pare că nu ar putea să greșească vreodată. Asta până când un elev reporter (Geraldine Viswanathan) decide să acorde mai multă atenție unor rapoarte de cheltuieli și începe să descopere o schemă de delapidare de mari proporții. Acest lucru îl face pe Frank să gândească un plan prin care să se acopere, prin orice mijloace necesare.

PRO TV

21:30 Vânătoare de oameni II (acţiune, SUA 2016) cu Scott Adkins, Amarin Kholvibul

Maestrul in arte martiale Wes „The Jailor” Baylor (Scott Adkins) nu poate refuza o oferta de un milion de dolari pe care a primit-o pentru un ultim meci în Myanmar. Dar când ajunge la luptă, el descopera că a fost înșelat să devină ținta unei vânătoare umane.  Wes trebuie să invinga grupul inarmat plătit să-l omoare. În timp ce se luptă pentru viața sa în jungla, vânătorii devin vânat.

PRO CINEMA

22:30 Două lozuri (comedie, România 2016), cu Dorian Boguță, Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol

Două lozuri, în regia lui Paul Negoescu („O lună în Thailanda”), îi are ca protagoniști pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, și spune povestea comică a unor oameni disperați care recurg la soluția visată de noi toți atunci când avem nevoie de bani repede și simplu – joacă la Loto 6/49… Dar nepriceperea le va juca feste, căci, ca să câștigi la loto nu e de ajuns numai să cumperi bilet, și acesta să fie câștigător, ci să și știi să ai grijă de el, să nu-l rătăcești…

CINEMAX

22:50 Ucide ce iubești (Dramă, SUA, 2013) Cu: Daniel Radcliffe, Dane Dehaan, Michael C. Hall, Ben Foster, Jack Huston

Allen Ginsberg (Daniel Radcliffe) este celebrul poet care va deveni figura emblematică a celor din ”Beat Generation”. Suntem în anul 1944, iar Ginsberg este student la Universitatea Columbia și se îndrăgostește nebunește de fermecătorul lui coleg Lucien Carr. În această perioadă, el reușește să și-i facă prieteni pe William S. Burroughs și pe Jack Kerouac. Împreună ei vor pune bazele mișcării Beat. Tot atunci, David Kammerer este și el îndrăgostit de irezistibilul Carr, dar, în scurt timp, David moare în circumstanțe misterioase, iar Kerouac, Burroughs și Carr sunt arestați, fiind considerați suspecți. Investigarea acestui caz va avea un impact major asupra vieții celor trei.

+1 -0
se încarcă...