DUMINICĂ, 21 IUNIE

0
Cate Blanchett

HBO

20:00 Unde ai dispărut, Bernadette? (Dramă, SUA, 2019) Cu: Cate Blanchett, Billy Crudup, Emma Nelson, Kristen Wiig, Laurence Fishburne

După ce mama ei, Bernadette Fox, o femeie deosebit de nevrotică, dispare fără urmă, Bee, fiica de 15 ani, pornește cu tenacitate în căutarea ei. Bee urmăreşte mailurile, documentele şi corespondenţa secretă pentru a o putea găsi. Pe parcurs, adolescenta are ocazia să afle ce trecut neliniștit are mama ei.

ANTENA 1

20.00 Frumoasa şi Bestia (fantastic, SUA 2017), cu Luke Evans, Emma Watson, Dan Stevens

Disney ne răsfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, într-o nouă versiune live-action, în care personajele prind viaţă, utilizând o tehnologie de ultimă generaţie, care îi va transporta pe spectatori pe un tărâm de basm.

TVR 2

22:10 Omul şefului (comedie neagră, SUA 1994) cu Kevin Spacey, Frank Whaley, Benicio Del Toro

Buddy Ackerman este boss-ul unei case de producție, iar Guy este noul angajat. Buddy se dovedește a fi un șef dur și fără sentimente, iar Guy îndură ce îndură după care va veni și vremea răzbunării. Sătul până peste cap de capriciile șefului și suspicios că acesta i-a furat și iubita, Guy va avea o criză de nervi și-l va chinui pe șef. Cum se vor termina toate acestea, rămâne să vedeți!

PRIMA TV

23:00 Lovit de fulger (comedie Canada 2014), cu Jon Cryer, Alexis Maitland, Richard Roy Sutton

Când Ricky Miller, un singuratic liniștit de 40 de ani, scriitor aspirant și manager al unui magazin și, probabil, ultima persoană pe care ai remarca-o într-o mulțime, este “lovit de fulger” și se întâlnește cu iubirea vieții lui, frumoasa Danita pe E-Happily.com, el este catapultat într-o relație online, dar este mult mai mult decât ceea ce se astepta…

+0 -0
se încarcă...