JOI, 25 IUNIE

0

FILM NOW

20:00 Grozavul şi puternicul Oz (aventuri SUA 2013) cu Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, James Franco

Povestea începe odată cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prăfuitul Kansas. Acesta ajunge astfel pe Tărâmul lui Oz, un loc plin de viață și crede că a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos și s-ar putea îmbogăți. Însă, în scurt timp, cunoaște trei vrăjitoare de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) și Glinda (Michelle Williams), care nu sunt sigure că acesta este marele vrăjitor pe care îl așteptau cu toții. Fără să vrea, magicianul devine implicat în problemele noii lui țări și ale locuitorilor acesteia și trebuie să își folosescă talentul și farmecele pentru a deosebi binele de rău, înainte să fie prea târziu. Astfel, Oscar se transformă în „Grozavul și Puternicul Magician din Oz” și în același timp, devine un om mai bun.

PARAMOUNT

23:40 Am fost cândva soldaţi…şi tineri (război, SUA 2002) cu Mel Gibson

Intens si devastator este acest film, care ne vorbeste despre cei care au fost cândva fii, apoi au devenit soti si tati pentru a ajunge în final soldati. Este drama celor rãmasi acasã, ai celor plecati la rãzboi, fãrã sã stie dacã si câti vor reveni.
Este de fapt prima bãtãlie din Vietnam. Sunt zile de cosmar. Nu vor fi învingãtori! Nici Lt.col.Harold Moore (Mel Gibson) si batalionul pe care îl conduce, nici vietnamezii, care îsi apãrã propria tarã! Este de fapt un rãzboi pentru apãrarea propriei case, a mamelor si copiilor! Aceastã poveste uluitoare despre Vietnam este inspiratã de o carte adevãratã, scrisã pentru a nu uita familia, valorile, sacrificiul si datoria fatã de propria tarã.

HBO

20:00 Neveste perfecte (Dramă-Comedie, SUA, 2004) Cu: Nicole Kidman, Matthew Broderick, Bette Midler, Glenn Close, Christopher Walken

Joanna Eberhart este președinta de succes a unei rețele de televiziune, însă suferă o cădere nervoasă după câteva evenimente șocante. Așa că soțul ei decide ca cei doi să se mute din Manhattan în comunitatea selectă și foarte selectivă din Stepford, Connecticut. Acolo, cei doi se împrietenesc cu scriitoarea Bobbie Markowitz, care este o alcoolică în perioada de recuperare. Împreună află, spre surpinderea, și mai apoi oroarea lor, că toate soțiile din oraș sunt ciudat de fericite și docile. Trebuie neapărat să afle ce se întâmpla în spatele ușilor la Asociația Bărbaților din Stepford și de ce totul este atât de perfect aici…

TNT

21:00 Hellboy şi Armata de Aur (fantastic, coprod. 2008) cu Ron Perlman, Selma Blair

Hellboy 2 este povestea incalcarii unui armistitiu stravechi intre omenire si fii originari ai Pamantului. Iadul este pe cale sa se dezlantuie. Din lumea subterana, printul Nuada asteapta de secole ca tatal lui sa moara, ca el sa preia controlul lumii de la suprafata. Planul lui este sa trezeasca o armata de aur de masini ucigase, care sa ii cucereasca ceea ce el pretinde ca apartinuse poporului sau inca de la nasterea lumii. Soarta omenirii sta acum in mainile lui Hellboy si a membrilor B.P.R.D.

+1 -0
se încarcă...