SÂMBĂTĂ, 27 IUNIE

0

PRO TV

20:00 Căpitanul America: Războinicul iernii (acţiune SUA 2014) cu Chris Evans, Samuel L.Jackson

După evenimentele din The Avengers, Steve Rogers (Chris Evans) trăiește în Washington, încercând să-și afle locul în lumea modernă după ce a petrecut decenii înghețat în veșnicele zăpezi ale Arcticii. Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezește implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră (Scarlett Johansson), eroul încearcă să dezlege ițele până când nu este prea târziu, iar asta îl va arunca împotriva unui redutabil și în același timp familiar adversar, Războinicul iernii.

HBO

20:00 Calul de luptă (Dramă, SUA, 2011) Cu: Jeremy Irvine, Peter Mullan, Emily Watson, Niels Arestrup, David Thewlis

Noul film regizat de Steven Spielberg are în centru povestea unui tânăr pe nume Albert și a armăsarului acestuia, Joey. Legătura dintre ei se va rupe în momentul în care Joey este vândut cavaleriei și trimis în focul bătăliei în timpul Primului Război Mondial. Deși este prea tânăr pentru a fi recrutat în armată, Albert decide să plece spre Franța pentru a-și salva prietenul.

FILM NOW

20:00 Fără reţineri (comedie romantică coprod. 2007) cu Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart

Kate (interpretata de Catherine Zeta-Jones) este bucătar-șef al unui restaurant de top din Manhattan, unde conduce echipa din bucătărie cu mână de fier. Însă viața îi este dată peste cap atunci când sora ei moare, iar fiica acesteia de doar zece ani, Zoe (Abigail Breslin), îi este lăsată în grijă. Mai mult, șeful femeii angajează un al doilea bucătar-șef, pe Nick (Aaron Eckhart), iar Kate crede că acesta vrea să o înlocuiască.

PRO CINEMA

22:30 Adevărul întunecat (acţiune Canada 2012), cu Andy Garcia, Eva Longoria, Forest Whitaker

Jack Begosian, fost agent CIA si actualmente realizatorul unei emisiuni radio, este trimis intr-o misiune in Ecuador. El accepta aceasta misiune si datorita valorii sentimentale care o are pentru el. Este o misiune de salvare a unui activist, asa zis terorist, pe numele sau Francisco Francis. Dar este si o misiune de a dovedi mizeriile facute de grandioasa companie de epurare a apei Clearbec.

+0 -0
se încarcă...