JOI, 2 IULIE

0
LOS ANGELES, CA - JANUARY 04: Glenn Close attends the 8th AACTA International Awards on January 4, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for AFI)

FILM NOW

20:00 Soţia (dramă coprod. 2017) cu  Glenn Close, Christian Slater, Harry Lloyd, Jonathan Pryce

După aproape patruzeci de ani de căsătorie, Joan și Joe Castleman (Glenn Close și Jonathan Pryce) se completează unul pe celălalt. Atunci când Joe este îmbrăcat casual, Joan este elegantă. Iar atunci când Joe se bucură de rolul său foarte public de scriitor de succes, Joan își revarsă intelectul considerabil, grația, farmecul și diplomația în rolul privat de Soție a lui. Joe urmează să primească Premiul Nobel pentru munca sa apreciată și prolifică. Steaua literară a lui Joe s-a aprins de când a întâlnit-o pe Joan la sfârșitul anilor ’50. The Wife combină povestea pasiunii și ambiției cuplului cu un portret al căsniciei lor după treizeci și ceva de ani, cu compromisurile făcute de-a lungul vieții.

HBO

20:00 Tânăra adultă (Dramă-Comedie, SUA, 2011) Cu: Charlize Theron, Patton Oswalt, Patrick Wilson, Elizabeth Reaser, Collette Wolfe

Mavis Gary e o autoare de romane de ficțiune pentru adolescenți al cărei mariaj ajunge la capăt. Proaspăt divorțată, Mavis se întoarce în orașul natal din Minnesota fiindcă acolo crede ea că își va găsi un nou bărbat.
De fapt, noul ei bărbat e unul vechi, căci femeia și-a pus în gând să-l recucerească pe iubitul ei din perioada liceului, Buddy Slade. De când Mavis a absolvit și a plecat de acasă, Buddy și-a văzut de viața lui, iar acum e însurat și e tată, fiind fericit în căsnicia cu Beth. Numai că pentru Mavis, care e o femeie narcisistă și egoistă asta nu contează. În cele din urmă, ea se împrietenește cu un fost coleg semi-paralizat, care a fost îndrăgostit de ea în timpul liceului și care nu a reușit să depășească cu adevărat acea fază din viața lui.

PRO TV

23:45 Jaf în lumea artei (acţiune coprod. 2004) cu Ellen Pompeo, William Baldwin

Când o pictură valoroasă este furată dintr-o galerie de arta din Spania, expertul Sandra Walker este chemat pentru a ajuta la prinderea hoților. În timpul investigațiilor, mai multe persoane legate de caz sunt ucise, iar fostul soț al Sandrei, un detectiv al poliției din New York, vine să o ajute pe Sandra cu ancheta. Însă în scurt timp se trezește implicat într-o situație cu mult mai periculoasă decât și-ar fi imaginat

PARAMOUNT

20:30 Terminator: Genisys (acţiune SUA 2015) cu Jason Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons, Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger

John Connor (Jason Clarke), liderul rezistenței oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor (Emilia Clarke) și să se asigure că omenirea va avea un viitor pașnic. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată și se creează o fractură în linia temporală. Astfel, Reese se trezește într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliați surprinzători, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculoși, dar și o nouă misiune: să reseteze viitorul.

+0 -0
se încarcă...