Marţi, 7 IULIE

0

HBO

21:35 A fost odată la Hollywood (Dramă, SUA, 2019) Cu: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino

În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt).

În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason. Povestea are mai multe linii narative, în stilul “Pulp Fiction” care l-a consacrat pe Tarantino.

PRO TV

21:30 Paul, mare poliţist la Mall 2 (comedie SUA 2015) cu Kevin James, Raini Rodriguez

După trăsnitele sale aventuri din primul film, dolofanul agent de pază Paul Blart este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraș din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-și impresioneze șefii și noii colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoți va lua în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire. Va reuși Paul să le dejoace planurile?

PARAMOUNT

20:30 Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage (acţiune SUA 2017)

Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod “Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, și care amenință să distrugă lumea așa cum o cunoaștem. Xander își recrutează o echipă formată din indivizi dornici de adrenalină și descoperă o conspirație ale cărei hățișuri duc până la cele mai înalte niveluri din guvernele internaționale.

CINEMAX

23:30 Ucide ce iubești (Dramă, SUA, 2013) Cu: Daniel Radcliffe, Dane Dehaan, Michael C. Hall, Ben Foster, Jack Huston

Allen Ginsberg (Daniel Radcliffe) este celebrul poet care va deveni figura emblematică a celor din ”Beat Generation”. Suntem în anul 1944, iar Ginsberg este student la Universitatea Columbia și se îndrăgostește nebunește de fermecătorul lui coleg Lucien Carr. În această perioadă, el reușește să și-i facă prieteni pe William S. Burroughs și pe Jack Kerouac. Împreună ei vor pune bazele mișcării Beat. Tot atunci, David Kammerer este și el îndrăgostit de irezistibilul Carr, dar, în scurt timp, David moare în circumstanțe misterioase, iar Kerouac, Burroughs și Carr sunt arestați, fiind considerați suspecți. Investigarea acestui caz va avea un impact major asupra vieții celor trei.

+1 -0
se încarcă...