Vineri, 10 IULIE

0
Megan Fox

PRO TV

21:30 Jonah Hex (comedie SUA 2010) cu Megan Fox, John Malkovich, Josh Brolin

Pistolarul desfigurat Jonah Hex (Josh Brolin) trebuie să dea de urma preotului voodoo Quentin Turnbull (John Malkovich), care plănuiește, la sfârșitul secolului 19, să elibereze sudul Statelor Unite cu ajutorul unei armate de morți vii! O mână de ajutor o să-i dea lui Hex și prostituata Leila (Megan Fox), pe care pistolarul o place nu doar pentru mâna ei sigură și gloanțele trimise exact la țintă.

PARAMOUNT

20:30 Obstacole (dramă SUA 2016) cu Viola Davis, Saniyya Sidney, Russell Hornsby, Mykelti Williamson,Denzel Washington

SUA, anii ’50. Un tată afro-american se confruntă cu problemele obișnuite pe care le au oamenii de culoare generate de rasism.

AXN

21:00 White House Down (acţiune SUA 2013) cu Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal

Polițistul John Cale (Channing Tatum) a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipă ce răspundea de protecția președintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx). Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinți. Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de teroriști e pe cale să expire, numai Cale își mai poate salva fiica, președintele și țara.

ANTENA 1

23:30 Patru fraţi (acţiune SUA 2005) cu Tyrese Gibson, Garrett Hedlund, Mark Wahlberg

După ce mama lor este ucisa în timpul unui jaf la un magazin, frații Mercer – irascibilul Bobby (Mark Wahlberg), don juan-ul Angel (Tyrese Gibson), familistul om de afaceri Jeremiah (Andre 3000) și rockerul Jack (Garrett Hedlund) – se reunesc pentru a răzbuna moartea ei. În timp ce-l urmăresc pe ucigaș, cei patru frați adoptați descoperă că sunt legați dincolo de sânge.

 

 

+0 -0
se încarcă...