Luni, 13 IULIE

0
Will Smith arrives at the U.S. premiere of "Bright" at the Regency Village Theatre on Wednesday, Dec. 13, 2017, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

FILM NOW

20:00 În căutarea fericirii (dramă SUA 2006) cu Will Smith, Thandie Newton, Jaden Smit

În filmul În căutarea fericirii, Chris Gardner (Will Smith) este un familist care încearcă din răsputeri să supraviețuiască. În ciuda bravelor sale încercări de a-și menține familia pe linia de plutire, mama (Thandie Newton) fiului său în vârstă de cinci ani, Christopher (Jaden Christopher Syre Smith) cedează nervos sub presiunea constantă a lipsurilor financiare. Nemaifiind capabilă să le facă față, decide cu jumătate de inimă să plece. Chris, devenit acum singurul părinte, continuă cu încăpățânare să caute o slujbă mai bine plătită folosindu-se de toate trucurile de marketing pe care le cunoaște.

 

PRO TV

21:30 Metro (acţiune SUA 1997) cu Eddie Murphy

Scott Roper (Eddie Murphy) este unul dintre cei mai extravaganti politisti ai departamentului din San Francisco, dar totodata specialistul numarul unu in negocieri de ostatici. Desi uneori isi exaspereaza sefii si colegii, principala sa arma este invaluirea verbala, cu tiradele lui ii nauceste pe agresori. Noul sau partener, Kevin (Michael Rapaport), e exact contrariul sau, dar impreuna formeaza o echipa de exceptie. Si le prinde bine, pentru ca ii asteapta confruntarea cu un adversar redutabil: Korda (Michael Wincott), un criminal periculos si cinic.

 

PRO CINEMA

23:15 Monstrul din Marea Bering (acţiune SUA 2013) cu Gralen Bryant Banks, Brandon Beemer, George Brooks

În timp cautau aur in adancurile Marii Bering, frații Donna și Joe se confruntă cu o hoardă de vampiri marini. Când tatăl lor cade victima creaturilor, Donna și Joe își unesc forțele cu un biolog marin și cu un marinar pentru a ucide fiarele.

 

CINEMAX

21:00 Mickey și ursul (Dramă, SUA, 2019) Cu: Camila Morrone, James Badge Dale, Calvin Demba, Ben Rosenfield, Rebecca Henderson

Adolescenta Mickey Peck face tot ce îi stă în putință pentru a-și păstra tatăl, veteran de razboi, pe linia de plutire, gestionând starea lui temperamentală, dependența de opioide și suferința cauzată de pierderea soției. În secret, Mickey visează să meargă la colegiu pe Coasta de Vest și, în final, să trăiască viața în proprii ei termeni. Când comportamentul posesiv și manipulator al tatălui ei devine distructiv, Mickey trebuie să aleagă între obligația familială și împlinirea personală. Într-o căutare disperată a independenței și a propriei identități, ea riscă totul pentru a-și susține visurile. În procesul eliberării de responsabilitățile impuse de tatăl ei și dincolo de durerea de a-l lăsa în urmă, ea este în sfârșit liberă să-și urmeze independența.

Deja ai votat!
se încarcă...