Joi, 23 IULIE

0

FILM NOW

20:00 Wild Rose (dramă coprod. 2018) cu Sophie Okonedo, Julie Walters, Jessie Buckley, Matt Costello, Jane Patterson

O tânără femeie din Glasgova cu probleme visează să devină o vedetă a țării din Nashville. WILD ROSE spune povestea complicată a lui Rose-Lynn, o femeie aflată în căutarea de a deveni o vedetă a muzicii country, în timp ce, de asemenea, se prinde cu responsabilitățile de a fi eliberată recent din închisoare și o tânără mamă a doi copii.

 

HBO

22:05 Tiran, laș, victimă: Povestea lui Roy Cohn (Documentar, SUA, 2019) CU Roy M. Cohn

Documentarul, regizat de Ivy Meeropol, oferă o perspectivă fermă asupra infamului avocat care i-a pus sub acuzare pe bunicii lui Meeropol, Julius și Ethel Rosenberg, și, mai târziu, a pledat convingător pentru execuția lor în ceea ce a devenit cunoscut drept cazul spionului atomic. Filmul examinează viața lui Cohn, care a fost consilierul principal al senatorului Joseph McCarthy de la finalul anilor 1950 până în anii 1980, când a devenit un preferat al Casei Albe sub conducerea lui Reagan, un înverșunat activist anti-homosexualitate și mentorul politic al lui Donald J. Trump, asta înainte să moară de SIDA în 1986.

 

TNT

21:00 Copiii tatălui (SF coprod. 2006) cu Clive Owen, Julianne Moore

In 2027, natalitatea, o problema inca de pe acum (dar nu numai in sensul dat de regizor), scade atat de mult incat riscul ca omenirea sa-si piarda urma devine unul cat se poate de palpabil. Actiunea se petrece in Marea Britanie, lovita de vestea mortii celui mai tanar locuitor al planetei, care s-a stins la varsta de 18 ani.  Cand o femeie ramane pe neasteptate insarcinata, Theodore Faron (Clive Owen), un fost agent secret devenit birocrat, primeste misiunea de a duce la loc sigur aceasta ultima speranta a omenirii. Theo e obligat prin forta lucrurilor sa faca echipa cu fosta lui sotie, Julian (Julianne Moore), o activista acerba si plina de personalitate.

 

PARAMOUNT

15:15 Gurul dragostei (comedie SUA 2008) cu Jessica Alba, Mike Myers

Pitka, un copil american abandonat la poarta unui ashram din India, este crescut de înțelepți. Ajuns la maturitate, Pitka se mută în S.U.A., visul său fiind să devină bogat și celebru în lumea spiritualității. Metodele neortodoxe cu care-și ajută clienții sunt puse la încercare când trebuie să rezolve conflictul dintre un jucător de hockey și soția lui, la mijloc fiind soarta unei întregi echipe.

Deja ai votat!
se încarcă...