Sâmbătă, 05 sept

0
Robert de Niro

16:15 PRO CINEMA

Poliţia în direct (acţiune, SUA 2002) Cu: Robert De Niro, Eddie Murphy, Rene Russo

Mitch Preston (Robert De Niro) este detectiv la poliţia din Los Angeles. El vorbeşte puţin, e lipsit de maniere şi nu ştie de glumã. Vrea să fie lăsat în pace să îşi facă treaba în acelaşi mod ca în ultimii 20 de ani. Trey Sellars (Eddie Murphy) este un poliţist ratat.

 

23:40 HBO

Animale corporatiste (Comedie, SUA, 2019) Cu: Demi Moore, Ed Helms, Jessica Williams, Karan Soni, Isiah Whitlock Jr.

Lucy (Demi Moore) este CEO-ul vanitos și grandoman al firmei Incredible Edibles, principalul furnizor de tacâmuri comestibile din America. În înțelepciunea ei infinită, Lucy își duce echipa, inclusiv pe asistentele ei, Freddie (Karan Soni) și Jess (Jessica Williams), într-un team-building corporatist, un weekend de speologie în New Mexico. Când dezastrul lovește, nici măcar ghidul lor inutil, Brandon (Ed Helms), nu-i poate salva. Prinși în subteran de prăbușirea peșterii, membrii nepotriviți și morocănoși ai grupului trebuie să lucreze împreună ca să supraviețuiască. Printre momente de tensiune sexuală, dezvăluiri surprinzătoare și canibalism, Freddie și Jess ies din umbra lui Lucy. Ilare și uneori șocante, animalele corporatiste sunt eliberate.

20.00 ANTENA 1

Zeii Egiptului (aventuri, SUA 2016) Cu: Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau, Brenton Thwaites, Rufus Sewll, Elodie Yung

Totul se declanșează atunci când unul dintre zei, Set, își ucide fratele, pe Osiris. Când fiul lui Osiris, Horus, în dorința de a se răzbuna, se alege cu un ochi scos, un singur om, un tânăr hoț îndrăgostit de o sclavă, se încumetă să ajute la înfrângerea zeului nebun. Iată, așadar, un hoț de rând, un muritor, care se aliază cu preaputernicul zeu Horus pentru a salva lumea de furia lui Set, neîndurătorul zeu al întunericului…

 

22:00 CINEMAX

Sub supraveghere (Thriller, Filipine, 2019) Cu: Arthur Acuña, Alessandra De Rossi, Jake Macapagal

În vara anului 2016, în Manila, Rodrigo Duterte, noul președinte din Filipine, lansează o campanie anti-droguri numită “operațiunea Tokhang”. Oficialitățile locale și poliția merg din ușă în ușă și îi invită pe Maria și Arturo, suspectați a fi consumatori de droguri, să se predea și să-și pună numele pe lista de supraveghere. După o scurtă perioadă de timp, Arturo este găsit mort pe stradă: a fost ucis în circumstanțe misterioase. Maria rămâne singură cu trei copii. Pe măsură ce se afundă în lumea întunecată a polițiștilor, criminalilor și drogurile ca să găsească răspunsuri, ea își dă seama că adevărul nu este niciodată alb-negru și că trebuie să-și confrunte propriile probleme ca să-și țină familia în siguranță.

Deja ai votat!