Miercuri, 14 OCTOMBRIE

0

TNT

21:00 După 28 de zile (horror Marea Britanie 2002) cu Cillian Murphy, Christopher Eccleston

Un grup de militanți pentru drepturile animalelor descoperă într-un institut de cercetare a primatelor mai mulți cimpanzei care, închiși în cuști și imobilizați în lanțuri, sunt obligați să privească niște ecrane pe care se derulează scene de o violență extremă. Ignorând spusele cercetătorilor îngroziți, conform cărora cimpanzeii ar fi infectați cu un virus periculos, ei eliberează animalele, ca imediat apoi să fie atacați de ele.

 

PRO CINEMA

22:30 Cavalerul de oţel (aventuri coprod. 2011) cu Paul Giamatti, James Purefoy, Kate Mara

Filmul prezinta un grup de cavalieri templieri care apără castelul Rochester de regele John (Paul Giamatti), care este, pare-se, un mare ticălos. Ironclad e un film de acțiune de epocă, pe care unele surse îl descriu ca un „Cei șapte samurai medieval”, dar am putea merge mai departe afirmând că e un „Cei șapte magnifici plasat în epoca feudală”.

 

CINEMAX

21:00 Vis înaripat (Dramă, SUA, 1992) Cu: Lorraine Bracco, John Heard, Adam Baldwin, Elijah Wood, Joseph Mazzello

Un proaspat tata (Tom Hanks) isi aminteste, la varsta maturitatii, despre copilaria sa si a fratelui sau mai mic. In 1969, mama lor, ramasa vaduva se muta cu ei in California pentru a incepe o noua viata. Aici ea se marita cu un barbat care obisnuia sa bea si care nu se purta prea bine cu cei doi frati. Pentru a nu o intrista, Mike si Bobby ii ascund mamei lor modul in care tatal lor vitreg se poarta cu ei atunci cand ea nu este acasa. Treptat, cei doi copii se refugiaza in lumea imaginatiei unde amandoi lucreaza la ceea ce ei numesc marea idee: sa transforme micuta lor rulota de jucarie intr-un avion cu care sa zboare departe de tatal lor vitreg.

TVR 2

21:10 Mi-e dor de tine (dramă Marea Britanie 2015) cu Toni Collette, Drew Barrymore

Pe hârtie, povestea unei lodoneze (Toni Collette) care se luptă cu cancerul în timp ce prietena ei cea mai bună (Drew Barrymore) încearcă să rămână gravidă sună ca un fel de fabulă potrivită pentru Hallmark Channel. Dar, în mâinile regizoarei Catherine Hardwicke, devine un film lacrimogen crud, elegant și surprinzator de efficient

+0 -0
se încarcă...