MIERCURI

0

18:10 TNT

Închisoarea îngerilor (drama SUA 1994) Cu: Morgan Freeman, Tim Robbins

Anul 1947. Andy Dufresne, un tânăr bancher, este condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea soției și a amantului acesteia, deși Andy declară că este nevinovat. În închisoare, Andy îl întâlnește pe Red, un bărbat de culoare închis de 20 de ani. Andy va pune la cale un ingenios plan de evadare, dar și de pedepsire a tiranicului director al închisorii.

20:00 FILM NOW

Moştenirea lui Bourne (SUA, 2012, Acţiune) Cu: Jeremy Renner, Edward Norton, Rachel Weisz

Cu doisprezece ani în urmă publicul din toată lumea a făcut cunoștință cu Bourne, când a fost scos inconștient din apele Mediteranei. De-a lungul a trei filme spectatorii au urmărit aventurile lui și i-au descoperit identitatea. I-au văzut pe supervizorii lui de la CIA punând în mișcare o vânătoare de oameni impresionantă. Au aflat despre programul Treadstone și despre abilitățile speciale ale lui Bourne, iar la finalul trilogiei au avut impresia că povestea era terminată. Moştenirea lui Bourne, trage cortină pentru a dezvălui o intrigă și mai sumbră în care un nou erou trebuie să se lupte pentru a rămâne în viață când programul lui devine brusc o amenințare scăpată de sub control.

19:25 CINEMAX

Aplauze pierdute (Dramă, Canada, 2018) Cu: Carolina Bartczak, Peter MacNeill, Gord Rând, Christopher Jacot, Edie Inksetter

Maura este o pianistă talentată care plănuiește să-și ia o vacanță de două săptămâni. Când soțul ei, un reporter ambițios, o sună să o anunțe că va rămâne în Rusia toată vara ca să-și scrie reportajele, Maura este forțată să rămână în Newfoundland pentru restul verii și să aibă grijă de fiicele ei. După ce nu ajunge la o audiție, Maura intră în depresie, cântă la pian noaptea și doarme toată ziua lăsându-și singure fetele. Într-o zi, le duce pe o insulă din apropiere și le uită acolo.

23:45 HBO

Ritmul răzbunării (Thriller, Marea Britanie, 2019) Cu: Blake Lively, Jude Law, Sterling K. Brown, Max Casella, Daniel Mays

Blake Lively o interpretează pe Stephanie Patrick, o femeie obișnuită a cărei viață este distrusă după ce membrii familiei ei mor într-un accident de avion. Atunci când Stephanie descoperă că prăbușirea avionului nu a fost un accident, ea pătrunde într-o lume întunecată, complexă ca să se răzbune pe cei responsabili și să-și găsească salvarea. Filmul este bazat pe romanul lui Mark Burnell, este regizat de Reed Morano, iar din distribuție fac parte și Jude Law și Sterling K. Brown.

Deja ai votat!
se încarcă...