MARŢI 23 NOIEMBRIE

0
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 20: Daniel Radcliffe takes part in AOL's BUILD series LONDON at AOL London on September 20, 2016 in London, England. (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)

FILM NOW

20:00 Yesterday (comedie SUA 2019) cu Lily James, Himesh Patel

O comedie rock-n-roll despre muzică, visuri, prietenie și lungul drum care duce spre iubirea vieții tale. Jack Malik (Himesh Patel, din serialul BBC Eastenders) este un cantautor dintr-un orășel estival englezesc, a cărui faimă modestă se evaporă rapid, în ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilărie, Ellie (Lily James, din Mamma Mia! Here We Go Again). Dar, după ce e lovit de un autobuz în timpul unei bizare pene de curent care întunecă tot globul, Jack se trezește într-o lume în care Beatleșii nu au existat niciodată, și atunci îi vine o idee care îi va complica foarte rău viața.

 

PRIMA TV

20:00 Film: Cărăuşul (acţiune SUA 2018) cu Daniel Radcliffe, Grace Gummer, Pablo Schreiber

Beast of Burden (2018) urmărește povestea lui Sean Haggerty, un bărbat care obișnuia să mintă și să păstreze secrete față de toată lumea, inclusiv față de agenții federali, cartelul de droguri și chiar față de soția sa, Julie. Cu toate acestea, acum este pregătit să iasă din afacerea ilegală după o ultimă misiune. Sean are doar o oră la dispoziție pentru a transporta peste graniță încărcătura ilegală: 55 de kilograme de cocaină într-o mică aeronavă. Din cabina avionului lui Cessna, Sean dispune doar de o oră pentru a asigura un cartel de droguri, un asasin plătit, și Departamentul de Combatere a Drogurilor, că totul este în regulă. Cu toate că finalul acestei ultime misiuni îi amenință propria viața, bărbatul dispune de un timp limitat pentru a se asigura că soția lui supraviețuiește.

 

PARAMOUNT

20:30 Misteriosul domn Johnny Destiny (comedie SUA 1995) cu Quentin Tarantino, Jim Belushi

Doi tipi jefuiesc o bancă în Las Vegas. Unul scapă, celălalt face trei ani de închisoare. Evadează și vrea sa revina la Las Vegas ca sa isi recupereze prada, sa-si găseasca prietena și sa fuga în Mexic. Domnul Destiny îi stă în cale!

 

PRO CINEMA

20:30 Statia numerelor (thriller coprod. 2013) cu Malin Akerman, John Cusack

Cea din urmă misiune a lui Emerson Kent, un veteran CIA, a fost un dezastru. Totuși, i se mai dă o șansă să demonstreze că încă își mai poate face meseria. Noua lui misiune e să o păzească pe Katherine, o specialistă în coduri care lucrează la baza super-secretă a CIA cu numele “Numbers Station / Stația Numerelor”. La această bază sunt primite și de acolo se trimit mesajele criptate. Când o echipă înarmată până în dinți de atacatori îi asediază pe Emerson și pe Katharine, cei doi se pomenesc într-o luptă pe viață și pe moarte cu un inamic necunoscut. După ce este descoperit locul secret în care este situat și multe vieți sunt în joc, cei doi trebuie să oprească atacul înainte de a fi prea târziu.

Deja ai votat!
se încarcă...