JOI

0

20.30 ANTENA 1

Tata în război… cu tata (comedie, SUA 2015) Cu: Will Ferrel, Mark Wahlberg

Tata în război cu… tata e povestea strădaniilor disperate ale lui Brad să intre în grațiile celor doi copii vitregi ai săi. Brad e un tip mult prea binecrescut, așa că șansele de a se apropia de aceștia scad dramatic odată cu apariția bruscă a tatălui lor natural, rebelul Dusty, posesor de motocicletă tare și haine de piele de rocker. De acum, între cei doi începe un adevărat război pentru afecțiunea celor doi copii.

22:30 PRO CINEMA

Omul nostru din Panama (acţiune, SUA, 2001) Cu: Piere Brosnan, Geoffrey Rush, Jamie Lee Curtis, Brendan Gleeson, Catherine McCormack, Daniel Radcliffe, Leonor Varela, Harold Pinter

Adaptare a romanului de success scris de John Le Carre. Spionul britanic fără scrupule şi seducător Andy Osnard (Pierce Brosnan) a fost retrogradat şi exilat în Panama pentru a fi pedepsit, însă el are o armă secretă, Harry Pendel (Geoffrey Rush).

23:15 PRO TV

Am fost odată sexy (comedie, 2002) Cu: Rob Schneider, Anna Faris, Matthew Lawrence, Eric Christian Olsen

Jessica Spencer este o adolescentă convinsă că are o viaţă perfectă: este cea mai frumosa, cea mai populară din şcoală şi şefa majoretelor. Dar în nişte circumstanţe ciudate, în urma unei vrăji, viaţă perfectă ia sfârşit şi se trezeşte dimineaţa în corpul unui bărbat de 30 de ani. Pe de altă parte, bărbatul al cărui trup îl împrumutase se trezeşte în trupul ei.

17:30 HBO

Sub ape (Horror, SUA, 2020) Cu: Kristen Stewart, Vincent Cassel, Mamoudou Athie, T.J. Miller, John Gallagher Jr.

La 11 mii de metri sub apă, în adâncurile tulburi ale Gropii Marianelor, Norah Price (Kristen Stewart) face parte dintr-un echipaj de cercetători subacvatici. După ce un cutremur distruge integritatea structurală a pereților laboratorului lor care îi separă de presiunea apei sărate, membrii echipajului trebuie să găsească o metodă ca să supraviețuiască. Conduși de căpitanul lor (Vincent Cassel), supraviețuitorii își dau seama că singura lor speranță este să ajungă la un centru învecinat care poate a rămas intact. Dar, în scurt timp, se trezesc într-o luptă pentru viețile lor când descoperă că nu sunt singuri chiar și la adâncime.

Deja ai votat!
se încarcă...