SÂMBĂTĂ

0

22:00 PRO TV

Mumia (acţiune, SUA, 1999) Cu: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Armold Vosloo, Kevin J. O’Connor, Jonathan Hyde, Oded Fehr, Erick Avari

După mii de ani, un grup de arheologi descoperă ruinele unor construcţii în care faraonii şi-au ascuns comorile. În vechiul oraş Humanaptra aceştia găsesc mormântul preotului Imoteph, al faraonului Seti şi al amantei acestuia.

 

 

20:30 PRO CINEMA

Jocul asasinilor (acţiune, SUA, 2011) Cu: Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Ivan Kaye, Valentin Teodosiu, Alin Panc, Kevin Chapman

Brazil (Jean-Claude Van Dammes) este un asasin plătit, dispus să accepte orice misiune câtă vreme preţul oferit este cel corect. Flint (Scott Adkins) a ieşit din această lume întunecată în momentul în care un traficant de droguri nemilos i-a atacat soţia, care a rămas în comă.

 

 

 

21:00 PRIMA TV

Gangsteri de legendă (biografic/crimă, S.U.A 2015) Cu: Tom Hardy, Emily Browning

Regizat de Brian Helgeland, „Gangsteri de legendă” spune povestea celor mai cunoscuţi infractori britanici, gemenii Reggie şi Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor ’60. După ce Ronnie este eliberat din închisoare, cei doi fraţi încep să-şi consolideze imperiul în Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson şi colaborând cu mafia americană care caută să pătrundă în oraş.

 

 

22:00 CINEMAX

Marele Gatsby (Dramă, SUA, 2013) Cu: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher

Mintea plină de imaginaţie a regizorului Bâz Luhrmann (“Moulin Rouge”) a dat viaţă ecranizării romanului “Marele Gatsby”, scris de F. Scott Fitzgerald, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal. Tobey Maguire este scriitorul în devenire Nick Carraway care soseşte la New York în 1922, o epocă a decăderii valorilor, a jazz-ului şi a regilor contrabandei. Urmărindu-şi propriul vis american, Nick îl întâlneşte pe misteriosul milionar Gatsby. În scurt timp, Nick este atras în lumea captivantă a celor bogaţi, a iluziilor, iubirilor şi decepţiilor. Fiind un martor în această lume, Nick scrie o poveste despre o dragoste imposibilă, vise neîmplinite, tragedie şi pune o oglindă în faţa lumii noastre pline de greutăţi.

 

Deja ai votat!
se încarcă...