VINERI

0
PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION.

20:30 PRO TV

Cavalerul negru: Legenda Renaşte (acţiune, SUA, 2012) Cu: Gary Oldman, Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway

Opt ani au trecut de când Batman a dispărut în noapte, transformându-se din acel moment din erou în fugar. Asumându-şi vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el şi Comisarul Gordon sperau că e o cauză mai bună.

20:30 PRO CINEMA

Operaţiunea Monstrul (comedie, Romania, 1976) Cu: Octavian Cotescu, Marin Moraru, Toma Caragiu, Petre Kuhn, Lia Sahighian

Un grup de cinci bărbaţi, prieteni sau colegi de serviciu, pleacă, fără stireea nevestelor, într-o expediţie în Deltă. La pescuit, respectiv la vânătoare, personajele ajung în situaţii dintre cele mai ridicole şi amuzante.

20:00 PRIMA TV

Insula (dramă/SF, SUA 2005) Cu: Ewan McGregor, Scarlett Johansson

Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) şi Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) se află printre sutele de rezidenţi a unei instituţii sub control la mijlocul secolului 21. La fel ca toţi locuitorii acestui mediu controlat cu atenţie, tot ce se referă la vieţile lor de zi cu zi este monitorizat, chipurile spre binele lor. Singura cale de ieşire – şi speranţă pe care o împărtăşesc cu totii- este să fie aleşi să meargă în „Insula” – ultimul loc necontaminat din lume după un dezastru ecologic.

19:15 CINEMAX

Closer – Ispită (Dramă, SUA, 2004) Cu: Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman, Clive Owen, Nick Hobbs

Mike Nichols, regizorul câștigător al premiului Academiei Americane de Film, a ecranizat apreciată piesă de teatru a lui Patrick Marber, o poveste de dragoste plină de erotism, singurătate și trădare. Rolurile principale sunt interpretate de Julia Roberts și Natalie Portman, câștigătoare a unui premiu Oscar®, Jude Law și Clive Owen, nominalizați la premiile Academiei. O privire amuzantă și onestă asupra relațiilor modernă, filmul este povestea întâlnirilor întâmplătoare, atracțiilor la prima vedere și trădărilor accidentale dintre patru străini: Anna, o fotografă de succes și recent divorțată, Dan, un romancier în devenire care scrie necrologuri, Larry, un dermatolog atrăgător și încrezător, și enigmatica Alice. Având acțiunea plasată în Londra contemporană, filmul este amuzant și puternic și amintește de producțiile clasice al lui Nichols, “Who’s Afraid Of Virginia Woolf?” și “Carnal Knowledge”

Deja ai votat!
se încarcă...