DUMINICĂ

0

16.30 ANTENA 1

Minus 25 de grade (aventuri, SUA 2006) Cu: Paul Walker, Jason Biggs, Bruce Greenwood

Temuta iarnă din Antarctica se apropie, când o echipă de exploratori şi oameni de ştiinţă temerari porneşte într-o misiune de cercetare – ghidul de supravieţuire Jerry Shepard, cel mai bun prieten al său, cartograful Cooper şi geologul Davis – care reuşesc să scape la mustaţă de un accident fatal, mulţumită echipei lor de opt câini de sanie excepţionali. Obligaţi să părăsească zona, oamenii trebuie să-i lase pe câinii îndrăgiţi în urmă, în vântul îngheţat, cu promisiunea că se vor întoarce. Dar se apropie cea mai mare furtună, furtuna secolului, şi toate mijloacele de transport sunt suspendate, astfel câinii rămân izolaţi. Acum curajoşii şi inteligenţii câini – printre care nobila conducătoare a haitei, Maya, rebelul Shorty şi tânărul lider-in-devenire Max – lupta pentru a supravieţui celei mai necruţătoare ierni de pe planetă. Cu inima strânsă, Jerry porneşte o misiune de salvare ce pare imposibilă, ajutat de o frumoasă pilot cu drag de aventură, pe nume Katie. Uniţi de prietenie şi legături de familie, oamenii şi câinii fac o călătorie remarcabilă de rezistenţă şi credinţă pentru a se regăsi unii pe alţii, în acest ţinut spectaculos şi periculos.

22:15 PRO TV

Contrabandă (acţiune, SUA, UK, Franţa 2012) Cu: Robert Wahlberg, Caleb Landry Jones, Jason Mitchell, Paul LeBlanc, Mark Wahlberg, Ben Foster

Chris Farraday (Mark Wahlberg) a renunţat la viaţa de infractor pentru a-şi întemeia o familie cu Kate. Atunci când cumnatul său, Andy (Caleb Landry Jones) face greşeala de a lucra cu traficantul de droguri Tim Briggs (Giovanni Ribisi), Chris este nevoit să se întoarcă să facă contrabandă pentru a regla datoria cumnatului.

 

20:30 PRO CINEMA

Regăsirea (dramă, SUA, 1999) Cu: Michelle Pfeiffer, Treat Williams, Whoopi Goldberg, Jonathan Jackson, Ryan Merriman, Alexa PenaVega, Michael McGrady, Brenda Strong

Beth Cappadora (Michelle Pfeiffer) trăieşte în Madison, Wisconsin, alături de copiii ei. Beth trebuie să participe la aniversarea celor 15 ani de la terminarea liceului, reuniune ce va avea loc în Chicago.

 

 

20:00 PRIMA TV

 Îngerul păzitor (dramă/romantic, S.U.A 1998) Cu: Meg Ryan, Nicolas Cage

Seth, un înger care veghează asupra imensului Los Angeles, începe să-și considere “slujbă” mai dificilă decât o găsea până acum. Cauză? Începe încet-încet să se îndrăgostească de Maggie, o frumoasă doctoriță chirurg cardiac. Capabilă să-l simtă și să-l vadă, Maggie este interesată la rândul ei de Seth, îngerul realizând curând că nemurirea lui este o barieră în relația lor.

 

Deja ai votat!
se încarcă...