MARŢI

16:15 PRO CINEMA

Oraşul suspiciunilor (dramă, SUA 2006) Cu: Tom Selleck, Saul Rubinek, Viola Davis, Kohl Sudduth, Polly Shannon, Mike Starr

Fostul detectiv Jesse Stone părăseşte oraşul Santa Monica, din California, şi se mută în Paradise, Massachusetts, împreună cu bătrânul lui câine, Boomer. Aici, el ia locul şefului poliţiei locale, Lou Carson, care a fost nevoit să se pensioneze mai repede.

20:00 PRIMA TV

Recuperatorul (acţiune, S.U.A 2018) Cu: Scott Adkins, Vladimir Kulich, Louis Mandylor

Un luptător de arte marțiale acceptă să lucreze ca un colector de datorii pentru mafie. Jobul pare destul de ușor, până când un client îl atrage într-o situație mai profundă decât se putea anticipa vreodată.

22:30 PRO TV

Operaţiunea Broken Arrow (acţiune, SUA 1996) Cu: John Travolta, Christian Slater, Samantha Mathis, Delroy Lindo, Bob Gunton

Vic Deakins (John Travolta) şi Riley Hale (Christian Slater) sunt doi piloţi militari şi totodată buni prieteni care au ca misiune testarea bombardierului B-3. Este o misiune de rutină şi totul trebuie să se desfăşoare fără incidente.

 

18:40 CINEMAX

Marele Gatsby (Dramă, SUA, 2013) Cu: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher

Mintea plină de imaginație a regizorului Bâz Luhrmann („Moulin Rouge”) a dat viață ecranizării romanului “Marele Gatsby”, scris de F. Scott Fitzgerald, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal. Tobey Maguire este scriitorul în devenire Nick Carraway care sosește la New York în 1922, o epocă a decăderii valorilor, a jazz-ului și a regilor contrabandei. Urmărindu-și propriul vis american, Nick îl întâlnește pe misteriosul milionar Gatsby. În scurt timp, Nick este atras în lumea captivantă a celor bogați, a iluziilor, iubirilor și decepțiilor. Fiind un martor în această lume, Nick scrie o poveste despre o dragoste imposibilă, vise neîmplinite, tragedie și pune o oglindă în fața lumii noastre pline de greutăți.

 

 

 

Deja ai votat!