LUNI

0

20:00 PRIMA TV

Altitudine (acţiune, S.U.A, 2017) Cu: Dolph Lundgren, Denise Richards, Jonathan Lipnicki

În zborul 709 singurul lucru mai periculos decât pierderea controlului este acela de a-l prelua înapoi. Pregătiţi-vă pentru impact! Agentul FBI Gretchen Blair se află într-un zbor către locul de muncă din Washington D.C, când omul aşezat alături de ea îi propune o ofertă neobişnuită. Bărbatul îi explică faptul că avionul este pe cale de a fi deturnat, şi promite să-i plătească 75 de milioane de dolari dacă ea îl poate aduce înapoi pe pământ, în condiţii de siguranţă. La început, ea râde şi ia totul ca pe o glumă, dar atunci când o bandă de hoţi profesionişti preia controlul avionului, ea îşi dă seama că omul are dreptate. Cine ar fi crezut că de data aceasta va fi cea mai periculoasă călătorie pentru Gretchen. Agent Gretchen se trezeşte prinsă în mijlocul unui jaf elaborat aflat la înălţime şi luptă pentru a salva pasagerii, în timp ce hoţii ameninţă siguranţa acestora, căutând obiectele furate ascunse undeva la bord.

20:30 PRO CINEMA

Trăgător de elită (acţiune, SUA, 2005) Cu: Wesley Snipes, William Hope, Emma Samms, Anthony Warren, Peter Youngblood Hills, Waren Derosa

Teroriştii ameninţă cu detonarea unei centrale nucleare şi viata a milioane de oameni este pusă în pericol. Forţele speciale operative a SUA îl cheamă pe Painter (Wesley Snipes), un trăgător de elită, să distrugă o centrală nucleară înainte că rebelii să ajungă la ea.

 

21:20 HBO

Lasă-i să vorbească (Dramă-Comedie, SUA, 2020) Cu: Meryl Streep, Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges, Gemma Chan

Regizat de Steven Soderbergh, filmul spune povestea unei apreciate autoare (Meryl Streep) care pleacă într-o călătorie alături de două vechi prietene (Candice Bergen şi Dianne Wiest) ca să se distreze şi să-şi vindece nişte răni. Nepotul ei (Lucas Hedges) li se alătură şi se îndrăgosteşte de o tânără agentă literară (Gemma Chan).

00:05 CINEMAX

Monos (Dramă, Columbia, 2019) Cu: Julianne Nicholson, Moises Arias, Sofia Buenaventura, Julián Giraldo, Karen Quintero

Producţia este o saga uimitoare despre supravieţuire, iar acţiunea se petrece pe un munte izolat din America Latină. Filmul urmăreşte un grup de soldaţi şi rebeli tineri, cu nume precum Rambo, Smurf, Bigfoot, Wolf şi Boom-Boom, care păzesc un ostatic american, pe Doctora (Julianne Nicholson). Comandourile adolescente fac antrenamente militare în timpul zilei, iar noaptea se desfată în hedonismul tinereţii. Aceştia formează o familie neconvenţională, adusă laolaltă de o forţă din umbră, cunoscută doar ca Organizaţia. După ce o ambuscadă împinge detaşamentul în junglă, atât misiunea, cât şi legăturile complexe din cadrul grupului încep să se dezintegreze.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...