JOI

0

20:30 PRO CINEMA

7 secunde (acţiune, coprod, 2005) Cu: Wesley Snipes,  Tamzin Outhwaite, Deobia Oparei, Georgina Rylance, Pete Lee-Wilson, Andrei Ionescu, Adrian Pintea

Căpitanul Jack Tolliver (Snipes), fost membru al Delta Force trebuie să conducă un jaf armat. Totul se sfârşeşte prin a rămâne cu o pictură de Van Gogh, însă un membru din echipa sa este luat ostatic de către gangsterii ruşi.

 

 

19:00 CINEMAX

Schimb de locuri (Comedie, SUA, 1983) Cu: Eddie Murphy, Dan Aykroyd, Ralph Bellamy, Don Ameche, Jamie Lee Curtis

Billy Ray Valentine (Eddie Murphy) este un neînsemnat şmecheraş de cartier, iar Louis Winthorpe (Dan Aykroyd) este un director bogat de la o firmă de pe Wall Street. Doi fraţi foarte bogaţi şi plictisiţi (Don Ameche şi Ralph Bellamy) fac un pariu şi le schimbă vieţile celor doi. Dar când adevărul iese la iveală… consecinţele vor fi devastator de amuzante.

 

 

23:05 HBO

Sticletele (Dramă, SUA, 2019) Cu: Ansel Elgort, Oakes Fegley, Nicole Kidman, Jeffrey Wright, Luke Wilson

Filmul este adaptarea romanului bestseller al Donnei Tartt care a câştigat premiul Pulitzer în 2014. Producţia are o distribuţie variată, iar în rolurile principale sunt Ansel Elgort ca Theo Decker şi câştigătoarea premiului Oscar Nicole Kidman ca doamna Barbour. Theodore “Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a fost ucisă într-un atac cu bombă la Muzeul Metropolitan de Artă. Această tragedie i-a schimbat cursul vieţii şi l-a trimis într-o odisee a durerii şi vinei, a reinventării şi izbăvirii, ba chiar şi a dragostei. De-a lungul călătoriei sale, singurul lucru de care se agaţă este o bucăţică de speranţă din acea zi teribilă – o pictură a unei mici păsări înlănţuită de obiectul pe care stă, Sticletele (Goldfinch)

 

 

16:10 HBO

Ce-i mai bun abia urmează (Dramă-Comedie, Franţa, 2019) Cu: Fabrice Luchini, Patrick Bruel, Zineb Triki, Pascale Arbillot, Marie Narbonne

În urma unei neînţelegeri monumentale, doi prieteni din copilărie (Fabrice Luchini şi Patrick Bruel), fiecare convins că celălalt mai are doar câteva luni de viaţă, decid să lase totul deoparte, să recupereze timpul pierdut şi să-şi petreacă împreună ultimele zile cu puţină bucurie şi nebunie.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...