DUMINICĂ

22:20 HBO

Antropoid (Thriller, Cehia, 2016) Cu: Cillian Murphy, Jamie Dornan, Charlotte Le Bon, Harry Lloyd, Toby Jones

Filmul este bazat pe extraordinara poveste adevărată a “operațiunii Antropoid”, numele de cod al unei misiuni de asasinare a ofițerului SS Reinhard Heydrich. Acesta, principalul arhitect din spatele soluției finale, a fost al treilea la comandă după Hitler și Himmler și liderul forțelor naziste din Cehoslovacia. Filmul urmărește doi soldați din armata cehoslovacă aflată în exil, pe Josef Gabčík (Cillian Murphy) și Jan Kubiš (Jamie Dornan), care, în decembrie 1941, sunt parașutați în țara lor natală aflată sub ocupație. Cu puține informații și aproape fără niciun echipament la îndemână, într-un oraș sub asediu, cei doi trebuie să găsească o metodă să-l ucidă pe Heydrich, o operațiune care ar putea schimba fața Europei pentru totdeauna.

23:25  CINEMAX

Monos (Dramă, Columbia, 2019) Cu: Julianne Nicholson, Moises Arias, Sofia Buenaventura, Julián Giraldo, Karen Quintero

Producția este o saga uimitoare despre supraviețuire, iar acțiunea se petrece pe un munte izolat din America Latină. Filmul urmărește un grup de soldați și rebeli tineri, cu nume precum Rambo, Smurf, Bigfoot, Wolf și Boom-Boom, care păzesc un ostatic american, pe Doctora (Julianne Nicholson). Comandourile adolescente fac antrenamente militare în timpul zilei, iar noaptea se desfată în hedonismul tinereții. Aceștia formează o familie neconvențională, adusă laolaltă de o forță din umbră, cunoscută doar ca Organizația. După ce o ambuscadă împinge detașamentul în junglă, atât misiunea, cât și legăturile complexe din cadrul grupului încep să se dezintegreze.

22:30 PRO TV

Pumni de oţel (acţiune, 2011) Cu: Hugh Jackman, Dakota Goyo, Evangeline Lilly, Anthony Mackie, Kevin Durand

Filmul în prezintă pe Charlie Kenton (Hugh Jackman), un fost luptător care a pierdut şansa la titlu în momentul în care boxul între oameni devine sport ilegal, iar luptătorii sunt înlocuiţi de roboţi ce preiau acţiunea ringului de box.

22:45 PRO CINEMA

Războiul căsătoriilor (comedie, SUA, Canada 2006) Cu: John Stamos, Eric Dane, Bonnie Somerville, Sean Maher, Rosemary Dunsmore, Jayne Eastwood

Ce s-ar întâmpla dacă fiecare gay din America ar intră în grevă? Cei curioşi să afle răspunsul trebuie să urmărească filmul „Războiul căsătoriilor”, care tratează într-un mod cât se poate de amuzant problematica drepturilor homosexualilor, a egalităţii în faţa legii şi, nu în ultimul rând, a relaţiilor dintre fraţi.

Deja ai votat!