MARŢI

0
Tom Hanks

21:00 CINEMAX

Podul spionilor (Dramă, SUA, 2015) Cu: Tom Hanks, Mark Rylance, Amy Ryan, Alan Alda, Scott Shepherd

Un thriller dramatic plasat pe fundalul unei serii de evenimente istorice, filmul spune povestea lui James Donovan (Tom Hanks), un avocat din Brooklyn, care se trezește aruncat în mijlocul Războiului Rece când CIA îl trimite într-o misiune aproape imposibilă: el trebuie să negocieze eliberarea unui pilot american capturat. Interesele puternice și suspansul pun în mișcare o poveste inspirată din fapte reale care surprinde esența unui bărbat care a riscat totul și aduce la suprafață călătoria lui personală. Filmul este regizat de Steven Spielberg, iar scenariul este scris de Matt Charman, Ethan și Joel Coen.

21:50 HBO

Sticletele (Dramă, SUA, 2019) Cu: Ansel Elgort, Oakes Fegley, Nicole Kidman, Jeffrey Wright, Luke Wilson

Filmul este adaptarea romanului bestseller al Donnei Tartt care a câștigat premiul Pulitzer în 2014. Producția are o distribuție variată, iar în rolurile principale sunt Ansel Elgort ca Theo Decker și câștigătoarea premiului Oscar Nicole Kidman ca doamna Barbour. Theodore “Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a fost ucisă într-un atac cu bombă la Muzeul Metropolitan de Artă. Această tragedie i-a schimbat cursul vieții și l-a trimis într-o odisee a durerii și vinei, a reinventării și izbăvirii, ba chiar și a dragostei. De-a lungul călătoriei sale, singurul lucru de care se agață este o bucățică de speranță din acea zi teribilă – o pictură a unei mici păsări înlănțuită de obiectul pe care stă, Sticletele (Goldfinch)

22:30 PRO CINEMA

Bel Ami (dramă, 2012) Cu: Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Christina Ricci, Colm Meaney, Philip Glenister, Natalia Tena, James Lance

Duroy este un jurnalist cu ambiţii mari, care trăieşte fără regrete şi reuşeşte în final să obţină tot ce îşi doreşte. Ajutat de femei bogate, se foloseşte de şarmul sau pentru a ajunge în vârful ierarhiei din Paris.

20:05 TNT

Pianistul (dramă coprod 2002) Cu: Adrien Brody

Bazat pe memoriile pianistului W. Szpillmann, Pianistul este povestea adevărată a unui strălucit pianist polonez, care, datorită originii sale evreiești este forțat ca pe timpul ocupației naziste a Poloniei să ducă o viață de fugar, pentru a scăpa de deportare. Szpilmann reușește să fugă din ghetoul din Varșovia și își va petrece ani buni ascunzându-se printre ruinele orașului. Salvarea îi vine de la un ofițer german, care îl va ajuta să supraviețuiască.

 

Deja ai votat!
se încarcă...