SÂMBĂTĂ, 6 MARTIE

0

PRO TV

20:00 Răzbunătorii: Sfârşitul jocului (acţiune, 2019, SUA) Cu: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

 

FILM NOW

20:00 Oglindă, Oglinjoară (2012, Aventuri), cu Lily Collins, Julia Roberts

Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins), a uzurpat tronul și a secat visteria regatului. Acum, singura șansă de a-și spori averea este să se mărite cu Prințul Alcott (Armie Hammer), bogatul moștenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgostește de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moștenitoarea de drept a tronului. Așa că o trimite în pădure și o lasă în ghearele unui monstru înfricoșător. Numai că Albă ca Zăpada este salvată de cei șapte pitici și, în compania lor, ea se transformă într-o forță care nu dă înapoi de la nimic pentru a-și recupera regatul și să o înlăture pe Regină. Alături de pitici, Albă ca Zăpada pornește într-o bătălie spectaculoasă, înțesată de magie și umor, într-o nouă realizare senzațională a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

 

TVR 2

20:10 Ana Karenina (dramă SUA /Rusia 1997) cu Sophie Marceau, Sean Bean, Alfred Molina

Anna (Sophie Marceau) este căsătorită cu Alexei (James Fox), dar din cauza faptului că relaţia lor este una nefericită, este clar că nici unul din ei nu manifestă un entuziasm prea mare faţă de ceea ce ar trebui să fie căsnicia lor. În timp ce se afla în vizită la fratele său, Stiva (Danny Huston), care are şi el propriile-i probleme legate de mariaj, Anna face cunoştinţă cu contele Vronsky (Sean Bean). Între cei doi, ia naştere imediat o atracţie reciprocă, iar Vronsky îşi părăseşte amanta (Mia Kirshner), pentru a încerca să o cucerească pe Anna. Deşi la început nesiguranţa îi domina sentimentele, Anna abandonează curând precauţia şi se implică într-o relaţie pasională cu Vronsky. Alexei, şocat de indiscreţia comisă de soţia sa şi de faptul că ea poartă copilul lui Vronsky, o obligă să aleagă între a se întoarce acasă, astfel putând să păstreze copilul, sau să rămână alături de amantul ei, dar să renunţe la copilul nenăscut…

 

AXN

21:00 Linia morţii (SF coprod. 2017), cu Elliot Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiefer Sutherland

În Linia morţii, cinci studenţi la medicină, obsedaţi de misterele care se află dincolo de limita vieţii, se implică într-un experiment pe cât de temerar pe atât de periculos: oprindu-şi inima pentru o scurtă perioadă de timp, fiecare dintre ei trăieşte o experienţă la limita morţii, care le arată ceea ce se poate întâmpla în lumea de dincolo. Dar pe măsură ce experimentele lor devin tot mai riscante, ei încep să fie hăituiţi de propriile păcate din trecut, care sunt reînviate de efectele paranormale ale trecerii dincolo de moarte.

 

Deja ai votat!
se încarcă...