LUNI

0
Keira Knightley

21:25 HBO

După război (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Flora Thiemann, Jannik Schümann

Acțiunea are loc în Germania anului 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) ajunge la Hamburg într-o iarnă friguroasă ca să fie alături de soțul ei, Lewis (Jason Clarke), un colonel britanic care are misiunea de a participa la reconstruirea unui oraș distrus. Dar în timp ce își caută noua casă, Rachael este șocată să descopere că Lewis a luat o decizie neașteptată: ei vor locui în casa mare din oraș alături de foștii proprietari, un văduv neamț (Alexander Skarsgård) și fiica lui cu probleme. Într-o atmosferă tensionată, ostilitatea și durerea vor face loc pasiunii și trădării.

19:30 CINEMAX

Focul va veni (Dramă, Spania, 2019) Cu: Amador Arias, Benedicta Sánchez, Inazio Abrao, Elena Fernández, David De Poso

Amador Coro a fost condamnat pentru că a provocat un incendiu. Când este eliberat din închisoare, nimeni nu-l așteaptă. El se întoarce în satul natal ascuns în munții din Galicia rurală ca să locuiască alături de mama lui, Benedicta, și cele trei vaci ale lor. Viața continuă, urmând ritmul naturii până într-o noapte când un incendiu devastează regiunea.

20:00 PRIMA TV

Minciuni și iluzii (acțiune, S.U.A, 2009) Cu: Cuba Gooding Jr., Christian Slater

Wes Wilson, un talentat scriitor ce caută decizia corectă în a alege cu care dintre cele două iubite pe care le are să rămână, realizează că este vânat de un grup de spioni care dorește recuperarea unor diamante furate, pare-se, de logodnica decedată a scriitorului.

23:15 PRO CINEMA

Ironia sorţii (dramă SUA, 1999) Cu: Harrison Ford, Kristin Scott Thomas, Bonnie Hunt, Charles S. Dutton

Când un avion în care se aflau Peyton, soția lui Dutch și Cullen, soțul lui Kay, se prăbușește în Golful Chesapeake și nici unul dintre pasageri nu supraviețuiește, pentru Dutch și Kay începe o aventură misterioasă. Fiecare descoperă, cu această ocazie, lucruri șocante despre consorții lor și, ca prin minune, se îndrăgostesc unul de celălalt.

Deja ai votat!
se încarcă...