JOI

0

20:00 PRIMA TV

Hoţ de diamante (acțiune/comedie, S.U.A. 2004) Cu: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Naomi Harris

Comedia de acţiune After the Sunset-Hot de diamante, începe acolo unde majoritatea filmelor ce implica jafuri de mare amploare se sfârşesc – cu doi hoţi profesionişti care fug în paradisul tropical pentru a se bucura de roadele muncii lor. Dar în momentul în care un agent FBI, care i-a urmărit de şapte ani, este convins de faptul că aceştia pun la cale de fapt un furt de un milion de dolari într-o „croazieră a diamantelor” din apropiere, începe un joc tenace de-a şoarecele şi pisica. Max „Regele Alibiurilor” Burdett (Pierce Brosnan) şi frumoasa lui complice Lolă (Salma Hayek) au venit în Insula Paradisului din Bahamas, imediat după marea lor reuşită în care au furat al doilea dintre cele trei diamante celebre Napoleon. Având viitorul asigurat din punct de vedere financiar, cuplul este gata să se relaxeze şi să se bucure de bogăţiile câştigate cu greu.

 

22:50 CINEMAX

Experimentul Belko (Horror, SUA, 2016) Cu: John Gallagher Jr., Tony Goldwyn, Adria Arjona, John C. McGinley, Melonie Diaz

O zi obișnuită la birou devine un coșmar și o încercare de supraviețuire când 80 de angajați de la corporația Belko din Bogotá, Colombia află că sunt pioni într-un joc mortal. O voce le spune angajaților înspăimântați, captivi în clădirea lor de birouri, că doi muncitori trebuie uciși în 30 de minute. Când un nou ultimatum urmează, prietenii devin dușmani, noi alianțe se formează, iar cel mai puternic va rămâne în viață la final.

15:30 HBO

Până la capăt (Dramă, SUA, 2016) Cu: Anthony Mackie, Melissa Leo, Bradley Whitford, Stephen Root

Bryan Cranston este Lyndon B. Johnson în această producție HBO Films, regizată de Jay Roach după piesa lui Robert Schenkkan, cu același nume. Filmul oferă o privire în culisele primului an ca președinte al lui Johnson: el depune jurământul imediat după asasinarea președintelui Kennedy, se confruntă cu urmările războiului din Vietnam și trebuie să creeze un echilibru între interese diferite, ca să lanseze proiectul său de lege despre drepturile civile – totul în timp ce încearcă să câștige alegerile pentru primul său mandat complet de președinte.

 

Deja ai votat!
se încarcă...