DUMINICA, 9 MAI

Yifei Liu

HBO

20:00 Mulan (Acțiune, SUA, 2020) Cu: Yifei Liu, Donnie Yen, Li Gong, Jet Li, Jason Scott Lee

Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armată. Călătoria epică o va transforma într-un războinic venerat, îi va aduce respectul întregii națiuni și îl va face mândru pe tatăl ei.

 

PRO CINEMA

20:30  Secretul lui Adaline (romance SUA, Canada, 2015) Cu: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn, Kathy Baker, Amanda Crew, Lynda Boyd

Rămânând miraculos la vârsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existență retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul. Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viață și dragoste. Atunci când un weekend petrecut cu părinții lui (Harrison Ford și Kathy Baker) riscă să dezvăluie adevărul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viața pentru totdeauna.

 

CINEMAX

21:00 Cu inima împăcată (Dramă, SUA, 2019) Cu: Susan Sarandon, Kate Winslet, Mia Wasikowska, Lindsay Duncan, Sam Neill

O femeie diagnosticată cu o boală în fază terminală își strânge familia în jurul ei pentru un ultim weekend de rămas bun, înainte ca ea să moară. Remake al filmului danez din 2014 – Silent Heart.

 

FILM BOX PREMIUM

21:00 Fără zgomot! (horror SUA 2018) cu Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cade Woodward

O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici. Suntem în anul 2020, într-un decor postapocaliptic. Terra a fost invadată de extratereştri orbi, dar cu un auz extraordinar. Un singur zgomot şi vei fi sfârtecat. În aceste condiţii, tatăl (Krasinski), mama (Emily Blunt), fiica (Millicent Simmonds) şi fiul (Noah Jupe) încearcă să supravieţuiască la ferma familiei, o provocare mai complicată decât te-ai fi aşteptat, mai ales că mama este însărcinată şi sorocul îi vine curând.

Deja ai votat!