LUNI, 31 MAI

FILM NOW

20:00 Triunghiul dragostei şi al morţii (thriller 2014) cu Kirsten Dunst, Oscar Isaac, Viggo Mortensen

Un cuplu American fancy, format din carismaticul Chester MacFarland (Viggo Mortensen) și atrăgătoarea lui soție, Colette (Kirsten Dunst), se află în vacanță în Atena, Grecia. În timp ce se plimbă printre ruinele celebrei Acropole, cei doi îl cunosc pe Rydal (Oscar Isaac), un tânăr american, vorbitor de limbă greacă care își petrece timpul lucrând ca ghid turistic și îmbrobodind turistele naive. Atras de frumusețea lui Colette și impresionat de bunăstarea și rafinamentul degajate de Chester, Rydal acceptă imediat invitația acestora la cină.Deși în aparență relaxat și sofisticat, Chester ascunde secrete întunecate.

 

PRO TV

21:30  Miss Bala (acţiune 2019, SUA) Cu: Gina Rodriguez, Thomas Dekker, Vivian Chan

În Miss Bala, Gina Rodriguez joacă rolul unei tinere, Gloria, care descoperă că are o putere despre care nu a știut nimic atunci când cea mai bună prietenă a ei a fost răpită. Dar noile circumstanțe în care se găsește o vor forța să sufere o transformare uluitoare.

 

PRO CINEMA

22:30 Primul glonţ (thriller 2013, SUA) Cu: Sam Rockwell, Jeffrey Wright, Kelly Reilly

Vânătorul John Moon încearcă să împuște o căprioară, dar în schimb nimerește o tânără. Moon descoperă lângă cadavrul fetei o cutie plină cu bani. Vânătorul ia banii, angajează un avocat și încearcă să ascundă crima. Atunci când descoperă că banii aparțin unui grup de criminali, Moon devine cel vânat.

 

CINEMAX

22:40  Experimentul Belko (Horror, SUA, 2016) Cu: John Gallagher Jr., Tony Goldwyn, Adria Arjona, John C. McGinley, Melonie Diaz

O zi obișnuită la birou devine un coșmar și o încercare de supraviețuire când 80 de angajați de la corporația Belko din Bogotá, Colombia află că sunt pioni într-un joc mortal. O voce le spune angajaților înspăimântați, captivi în clădirea lor de birouri, că doi muncitori trebuie uciși în 30 de minute. Când un nou ultimatum urmează, prietenii devin dușmani, noi alianțe se formează, iar cel mai puternic va rămâne în viață la final.

Deja ai votat!