LUNI, 14 IUNIE

Cătălina Grama

PRO CINEMA

20:30  S-a furat mireasa  (comedie  România, 2012) cu Cătălina Grama, Constantin Diță, Adina Galupa

„S-a furat Mireasa” este o comedie savuroasă în care Nina (Jojo), o șomeră fostă Miss Bârlad, sătulă de sărăcie și de viața mai puțin palpitantă oferită de soțul ei, polițistul Cornel (Costi Diță), se hotărăște s-o „fure” pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunți de interlopi și să ceară de la aceștia o răscumpărare care speră ea să îi poată asigura un trai mult mai bun. Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpățânare să se întoarcă la familia ei și la proaspătul soț, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan și ignorant, cu care a fost forțată să se mărite de către tatăl ei.

 

PRIMA TV

20:00 Surorile mirelui (dragoste SUA 2017) cu Jeremy Sumpter, Melise, Savannah Jayde

Sarah gătește pentru o nouă afacere de catering. Jason, vecinul de jos, are nevoie de o fata care sa il insoteasca la nunta fratelui sau, iar lui Sarah ii surade ideea de a-i prezenta produsele tatalui lui Jason, care detine un lant de centre spa.

 

NATIONAL TV

21:00 Războiul lupilor (acţiune China 2015) cu Jacky Wu, Nan Yu

Un soldat chinez din forțele speciale, cu abilitati extraordinare de lupta, se confruntă cu un grup de mercenari străini care au fost angajați să-l asasineze de catre un lord al drogurilor.

 

FILM BOX PREMIUM

22:55 Soţia lui Gilles (dramă 2009) cu Emmanuelle Devos, Clovis Cornillac

Un orasel din nordul Frantei intre cele doua razboaie mondiale. Elise e sotia lui Gilles. Au doi copii, al treilea e pe drum. El e muncitor, serios, grijuliu, ea, discreta si multumita de viata ei de casnica fara probleme. Dar mai e si sora Elisei, Victorine, care-i suceste capul lui Gilles. Elise vede totul. Vrand sa-si pastreze sotul, ea alege calea pasivitatii, suferind si rabdand in tacere.

Deja ai votat!