LUNI, 28 IUNIE

TNT

20:00 Robin Hood- prinţul hoţilor (aventuri 1991) cu Kevin Costner, Morgan Freeman, Mary Elizabeth Mastrantonio

Celebra legendă se întoarce sub chipul arătos al lui Kevin Costner și aventura e cât se poate de proaspătă și incitantă. Povestea lui Robin Hood e una dintre cele mai mari aventuri din istorie, o legendă care a supraviețuit 800 de ani și a generat câteva încarnări memorabile pe marile ecrane. Acum, bătăiosul erou popular se întoarce sub trăsăturile lui Kevin Costner, pentru a se confrunta cu ticălosul prefect al Nottingham, în Robin Hood, prințul hoților.

 

PRO CINEMA

22:15  De cealaltă parte a uşii (thriller SUA, 2016) Cu: Sarah Wayne Callies, Jeremy Sisto, Sofia Rosinsky

După ce fiul ei piere subit într-un tragic accident, Maria (Sarah Wayne Callies) află despre un ritual care i-ar putea aduce fiul înapoi pentru a-şi lua rămas bun. Femeia nesocoteşte însă un avertisment sacru, tulburând astfel echilibrul dintre viaţă şi moarte.

 

NATIONAL TV

21:00 Necazuri dulci (comedie 2009) cu Carla Gugino, Adrianne Palicki

Elektra Luxx este star porno. Tocmai in timpul turnajului unei scene împreuna cu Holly Rocket și un partener, este întreruptă de un telefon. Este chemată la cabinetul doctorului său ce o anunță că este însărcinată. La plecarea de la cabinetul doctorului, râmâne blocată în lift cu o altă femeie și ajung să se împrietenească. Holly este solicitată de către prietena ei Bambi la o vilă pentru un „threesome”. Pe când se pregăteau, clientul este vizitat de niște mafioți cărora le datora bani și face atac de cord. Fetele abia reușesc să scape.

 

HBO

13:35 Tipografic Majuscul (Dramă, România, 2020) Cu: Bogdan Zamfir, Șerban Lazarovici, Ioana Iacob, Șerban Pavlu, Alexandru Potocean

Tipografic Majuscul pune în legătură, prin tehnica montajului, două povești și două istorii. Una este povestea reală a adolescentului Mugur Călinescu, care, în 1981, a scris pe ziduri cu creta o serie de texte împotriva dictaturii lui Nicolae Ceaușescu. Povestea lui e pusă în scenă așa cum a reconstituit-o Gianina Cărbunariu din dosarul lui de Securitate. A doua este povestea oficială a României: imagini din arhiva Televiziunii Naționale, exact din aceeaşi perioadă.

 

Deja ai votat!