SÂMBĂTĂ, 3 IULIE

Sam Claflin

FILM NOW

20:00 La capătul curcubeului (romantic 2014) cu Sam Claflin, Lily Collins

Rosie și Alex sunt cei mai buni prieteni de la vârsta de 5 ani, deci e imposibil să se potrivească… sau nu? Când vine vorba de dragoste, viață și luarea unor decizii bune, aceștia sunt proprii inamici. O întorsătură ciudată la 18 ani, o oportunitate pierdută, și viața îi trimite în direcții total diferite. Dar totuși, de-a lungul timpului, spațiului și a continentelor diferite, legătura care îi leagă nu poate fi ruptă – în ciuda relațiilor dezastruoase, căsătoriei, infidelității și divorțului. O să reușească să fie împreună, sau va fi prea târziu?

 

HBO

20:00 Buddy Games (Comedie, SUA, 2019) Cu: Josh Duhamel, Olivia Munn, Dax Shepard, Kevin Dillon, Dan Bakkedahl

Un grup de prieteni se reunesc pentru a juca Buddy Games, un sortiment sălbatic de provocări fizice și mentale absurde. În acest proces, vor vindeca răni vechi, vor corecta greșelile din trecut și vor descoperi adevăratul sens al prieteniei … sau vor muri încercând.

 

PRIMA

20:00 Escobar: Paradisul pierdut (dramă 2014) cu Benicio Del Toro, Josh Hutcherson

În Columbia, un surfer tânăr întâlnește pe femeia visurilor lui, iar apoi îl întâlnește pe unchiul ei, nimeni altul decât… Pablo Escobar.

 

TVR 2

20:10 S-o salvăm pe Flora (aventuri 2018) cu David Arquette, Jenna Ortega

Timp de peste 50 de ani, elefantul Flora a făcut faima circului Ocotillo, dar a venit momentul să se „pensioneze”. Deşi i-a promis fiicei sale, Dawn, că Flora îşi va continua viaţa într-o rezervaţie pentru elefanţi, proprietarul circului îşi dă seama că nu poate suporta costurile şi decide s-o eutanasieze. Dar Dawn nu poate accepta asta; într-o noapte, pe furiş, o scoate pe Flora din circ şi cele două prietene pornesc într-o aventură plină de neprevăzut, de-a lungul a 200 de kilometri, până la sanctuarul elefanţilor.

Deja ai votat!