VINERI, 16 IULIE

TVR 1

21:10 Churchill la Hollywood (comedie UK 2004) cu Christian Slater

In aceasta persiflare in stil hollywoodian, Christian Slater il interpreteaza pe Winston Churchill, un chipes recrut care ajunge in Londra anului 1940 si se indragosteste de printesa Elisabeta (Neve Campbell), o agenta sub acoperire!
Impreuna vor desconspira un complot sinistru de la palat in care este implicat un consilier al regelui (Harry Enfield) si insusi Hitler! Avand drept actori secundari actori britanici de renume, aceast film extrem de amuzant care evoca momentul cel mai important din istoria Marii Britanii te va face sa razi cu pofta de la inceput pana la sfarsit.

PRIMA

20:00 Rolul vieţii mele (dramă 2014) cu Kate Hudson, Jim Parsons

Aidan are treizeci și ceva de ani și se află la o importantă răscruce în viață. Pare că ușile i se trântesc în față și că va trebui să facă schimbări drastice pentru a fi în stare să meargă mai departe. Înconjurat de o familie ai cărei membri par a se arunca plini de aplomb în situații oricât de trăsnite, Aidan își va da seama curând că trebuie să renunțe la visele din adolescență, când murea de nerăbdare în așteptarea unor fapte extraordinare, și să se concentreze la prezent și la ce se întâmplă în jurul său.

ANTENA 1

20.30 Cenuşăreasa (familie SUA 2015) Cu: Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden, Helena Bonham Carter, Stellan Skarsgard

Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică și cu numele schimbat în Cenușăreasa, fata ar putea ușor să-și piardă speranța, dar ține la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, „fii bună și ai curaj”. Viața Cenușăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeș, despre care habar nu are că este chiar prințul regatului. Oare îl va mai întâlni?

PRO CINEMA

20:30 Ultima fermecătoare (dramă 2012, SUA) Cu: Luke Ganalon, Joseph Garcia, Miriam Colon

Având acţiunea în New Mexico, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, filmul este centrat pe relaţia dintre un copil şi Ultima, o bătrână vindecătoare. Filmul este inspirat de un roman de Rudolfo Anaya.

Deja ai votat!