SÂMBĂTĂ

Robert Carlyle

CINEMAX

21:00 Gol pușcă (Comedie, Marea Britanie, 1997) Cu: Robert Carlyle, Tom Wilkinson, Mark Addy, Lesley Sharp, Emily Woof

Sase someri din Sheffield vor sa termine cu saracia si se hotarasc sa faca strip-tease. Formatia lor se vrea o varianta Yorkshire a celebrei trupe Chippendales. O comedie britanica, usor de recunoscut dupa atmosfera si dupa limbaj dar cu un umor foarte spumos, necaracteristic englezilor.

 

FILM NOW

20:00 CATS (2019 Comedie) cu Francesca Hayward, Idris Elba, Taylor Swift, Judi Dench, Jennifer Hudson, James Corden

Unul din cele mai longevive spectacole muzicale din istoria Broadway-ului, Cats a avut premiera mondială în 1981, la teatrul New London, unde a fost jucat timp de 21 de ani, și a fost recompensat cu cele mai importante premii ale industriei, precum premiul Olivier sau șapte premii Tony, inclusiv pentru Cel mai bun musical. De la data premierei, “Cats” a fost jucat pe scene de pe tot globul, și a fost văzut de 81 de milioane de spectatori din peste cincizeci de țări, în 19 limbi. Este unul din cele mai de succes spectacole muzicale din istorie.

 

AXN

21:00 Bun venit în junglă (acţiune 2003) cu Seann William Scott, Dwayne Johnson

În jungla urbană, dură și rea, de fiecare zi din Los Angeles, există oameni ca Beck (The Rock)… ei bine, nu chiar ca Beck – un om care folosește orice mijloace de care e nevoie pentru a recupera orice lucru pentru care e platit să îl aducă înapoi. E angajat să rezolve tocmai belelele și mai e o încurcătură finală din care trebuie să iasă înainte de a lăsa totul în urmă. Iar încurcătura asta pur și simplu devine din ce în ce mai încâlcită, ca și jungla amazoniană în care a fost trimis (Bun venit în junglă).

 

HBO

18:20 Mia și leul alb (Aventuri, Franța, 2018) Cu: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan, Thor

Când familia ei decide să plece din Londra, pentru a se muta în Africa, unde ar urma să se ocupe de o fermă de lei, Mia, o fată de 10 ani, își vede viața dată peste cap. Dar, când la fermă se naște un superb pui de leu alb care va primi numele de Charlie, soarele răsare din nou în calea Miei, care își regăsește fericirea și leagă cu splendidul pui de leu o prietenie extraordinar de strânsă.

Deja ai votat!