VINERI

Ryan Reynolds

PRO TV

23:30 Deadpool (acţiune 2016, SUA, Canada) Cu: Ryan Reynolds, Gina Carano, Ed Skrein, Morena Baccarin

Supranumit „mercenarul cu gură mare”, Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, și cu unele inconveniente: instabilitatea psihică și un fizic desfigurat.

ANTENA 1

20.30 Spioana (comedie SUA 2015) cu Raad Rawi, Melissa McCarthy, Jude Law, Jessica Chaffin

Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, și eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției. Când partenerul ei iese din rețea și un alt agent de top este compromis, ea se oferă voluntară să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui traficant de arme și să prevenă o criză globală.

FILM NOW

20:00 Omul-Păianjen (2002 Acţiune) cu Tobey Maguire, Willem Dafoe

„Cine sunt eu? Sunteți siguri că vreți să știți? Povestea vieții mele nu este pentru cei slabi de înger. Dacă cineva v-ar spune că este o simplă istorioară amuzantă, dacă cineva v-ar spune despre mine că sunt un tip obișnuit sau mediocru, fără nicio grijă pe lumea aceasta… acel cineva ar minți”
Peter Parker

PRO CINEMA

22:45 Funeralii fericite (comedie România 2013) Cu: Horațiu Mălăele, Crina Semciuc

Trei prieteni: un român (Horaţiu Mălăele), un bulgar (Mihai Gruia Sandu) şi un rus (Igor- Caras Romanov) îşi îneacă amarul în vodcă, la o cârciumă de la periferia capitalei. Un raid al poliţiei îi alungă şi ajung într-o tabără de romi.

Deja ai votat!