DUMINICA

Russell Crowe

FILM  NOW

20:00 Super băieţi (2016 Acţiune) cu Russell Crowe, Ryan Gosling

Acţiunea filmului „Super băieţi” are loc în Los Angeles în anii ’70, când nepriceputul detectiv particular Holland March şi bătăuşul Jackson Healy trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva cazul unei fete dispărute. Investigaţiile lor duc spre o conspiraţie la nivel înalt.

 

CINEMAX

21:00 Ex Machina (SF, Marea Britanie, 2015) Cu: Domhnall Gleeson, Alicia Vikander, Oscar Isaac, Sonoya Mizuno, Corey Johnson

Caleb, un programator de 24 de ani angajat al celei mai mai companii de IT, câștigă o competiție internă care avea ca premiu o săptămână alături de Nathan, șeful extrem de retras al companiexi, la reședința lui izolată din munți.
Dar, când Caleb ajunge pe domeniul acestuia, descoperă că va fi nevoit să participe la un experiment fascinant, dar foarte bizar, în care va trebui să interacționeze cu prima inteligență artificială reală din lume, adăpostită de o superbă fată-robot.

 

HBO

20:00 Aquaman (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren

Erou pe Pământ şi apărător al adâncurilor, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei. Alături de Jason Momoa, din distribuţie mai fac parte Amber Heard care o interpretează pe Mera, o luptătoare neînfricată; Willem Dafoe ca Vulko; Patrick Wilson ca Orm, actualul conducător al regatului subacvatic.

 

 

ANTENA 1

23.00: X-Men Viitorul este trecut (acţiune SUA 2014) cu Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Hugh Jackman

Cea mai populară echipă X-Men duce o bătălie pentru supraviețuirea speciei lor în două perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

 

Deja ai votat!