LUNI

PRO CINEMA

20:30  Cine sunt? (actiune 1998) Cu: Jackie Chan, Michelle Ferre, Mirai Yamamoto

Jackie Chan este singurul supravietuitor al unui accident de avion in jungla Africii de Sud, dupa o misiune de rapire a trei cercetatori care esueaza. In urma accidentului, Chan isi pierde memoria si astfel intrebarea „Cine sunt?” devine numele lui. Fiind recunoscut de agentul Morgan al CIA care trimite asasini pe urmele lui, Cine-sunt ajunge pana la Rotterdam in cautarea identitatii sale si descoperirea secretelor care plutesc in jurul acestei misiuni.

FILM NOW

20:00 Insurgent (2015 Acţiune) cu Theo James, Ansel Elgort, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller, Kate Winslet

Demascați ca fiind Divergenți – oameni care nu se încadrează într-una din cele cinci categorii („facțiuni”) ale societății – Tris (Shailene Woodley) și Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânați de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facțiunii Erudiților. În timp ce grupurile de trădători Neînfricați, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele orașului Chicago în căutare de Divergenți, Tris și Four străbat orașul în speranța de a-și găsi aliați printre membrii facțiunilor Prieteniei, Abnegației, Candorii și Neînfricaților, precum și din rândurile rebelilor fără facțiune.

FILM BOX PREMIUM

21,00 Fluturele negru (thriller 2018) cu Antonio Banderas, Jonathan Rhys Meyers

Intr-un oras de munte se petrec o serie de rapiri si crime. Aici traieste retras Paul (Antonio Banderas), un scriitor care s-a bucurat de faima, acum falit si alcoolic, care incearca sa-si depaseasca blocajul si sa scrie. Intr-o imprejurarea tensionata il intalneste pe Jack (Jonathan Rhys Meyers), un strain ciudat, caruia ii ofera gazduire. Jack, cu o personalitate puternica si un stil de viata total opus lui Paul, ii ofera ajutor pentru reaparatii ale cabanei si ulterior ii impune o intelegere pentru a scrie o poveste buna. Tensiunea generata de cele doua personaje se amplifica cand apare Laura (Piper Perabo), agentul imobiliar al lui Paul.

 

HBO

21:30 Mesagerul zilei de pe urmă (Horror, SUA, 2020) Cu: James Badge Dale, Marin Ireland, Stephen Root, Ron Canada, Robert Aramayo

Aflat pe urmele unei fete dispărute, un fost polițist întâlnește un grup secret care încearcă să convoace o entitate supranaturală terifiantă.

 

Deja ai votat!