MIERCURI

TNT

20:15 Pe aripile vântului (dramă 1939) Clark Gable, Vivien Leigh

Actiunea acestui film clasic spune povestea iubirii intre Scarlett O’Hara siI Rhett Butler in timpul unuia dintre cele mai importante momente din istoria Americii, Razboiului Civil. Este povestea unei femei egoiste care nu vrea sa-si recunoasca sentimentele fata de barbatul pe care-l iubeste. Acest orgoliu se intoarce in final impotriva ei si il pierde pe cel pe care l-a iubit intotdeauna.

 

NATIONAL TV

20:00 Legea lui Jacob (acţiune 2008) cu Steven Seagal, Holly Elissa

Detectivul Jacob Stillwell (Steven Seagal) este unul dintre cei mai apreciati detectivi de la departamentul omucideri. Metodele sale unice prin care si-a impus punctul de vedere cat si stilul sau de rezolvare al cazurilor au devenit celebre atat printre politisti, dar mai ales printre infractori.

 

CINEMAX

22:40 Terminator: Destin întunecat (Acțiune, SUA, 2019) Cu: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna

Terminator: Dark Fate îi reunește pentru prima data, după 28 de ani, pe câștigătorul premiului Oscar James Cameron și actorii principali ai francizei, Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger, într-o nouă aventură plină de acțiune.

 

FILM NOW

22:05 Forţă malefică (2020 Acţiune) cu Cody Kearsley, Bruce Willis, Rachel Nichols, Thomas Jane

Aflat pe punctul de a deveni părinte, un tânăr mecanic aflat la bordul unei uriașe nave spațiale interstelare devine piesa centrală în lupta împotriva unei forțe exterioare malefice care intenționează să folosească nava în chip de armă.

Deja ai votat!