VINERI, 17.09.2021

HBO

23:15 Ava (actiune 2020) cu Jessica Chastain, Colin Farrell, John Malkovich, Common.

Ava (Jessica Chastain) este un mercenar extrem de căutat care lucrează pentru o organizație de operațiuni clandestine. Ava străbate tot globul pentru a-și găsi și anihila țintele, întotdeauna personaje extrem de influente.Cariera ei ia o turnură dramatică în momentul când o misiune eșuează din cauza informațiilor greșite pe care le-a primit. Cu o misiune ratată, și fiind deja cunoscută pentru faptul că pune mereu la îndoială validitatea ținntelor pe care trebuie să le elimine, Ava e sfătuită să ia o pauză. Dar șeful organizației decide să o transforme pe ea în țintă, ca să se asigure că nimic nu se va întoarce împotriva companiei. Tatăl ei murise de curând, așa că Ava se hotărăște să se întoarcă acasă la Boston și să încerce să-și repare relația cu mama și sora ei, Judy.

PRIMA TV

22:00 Intre chin si amin, (drama 2019) Cu: Kira Hagi, Constantin Cotimanis

Regia: Toma Enache

Un tânăr compozitor, Tase Caraman, proaspăt logodit, ajunge în iadul reeducării de la închisoarea Piteşti. Teribilul experiment este condus de temutul comandant Ciumău. Prin credinţă, supravieţuieste torturilor şi după eliberare compune o Odă lui Dumnezeu. Muzica o va salva pe logodnica lui, Lia.

CINEMAX

22:40 Copilul….gata (comedie 2020) cu Rose Matafeo, Matthew Lewis

Când Zoe (Rose Matafeo) și Tim (Matthew Lewis) află că vor avea un copil, se hotărăsc să nu se schimbe după ce vor deveni părinți. Tim se bucură că va deveni tată, în timp ce Zoe e speriată că va deveni mamă. Terifiată că viața ei nu îi va mai aparține, Zoe e hotărâtă să îndeplinească o listă cu cele mai sălbatice dorințe înainte să nască. Faptul că încearcă să ignore faptul că va naște o împinge pe ea, și relația ei, la limită.

DIVA

21:00 Era si timpul! (drama 2013) cu Rachel McAdams, Domhnall Gleeson, Bill Nighy

După încă o altă petrecere nereușită de Anul Nou, tatăl (Bill Nighy) lui Tim îi spune fiului său că bărbații din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viața lui, așa că se hotărăște să-și facă viața mai bună… găsindu-și o iubită. Din nefericire, această misiune se dovedește a fi mult mai grea decât își imaginase.

Deja ai votat!