Sâmbătă, 02.10.2021

Keanu Reeves

Prima Tv

23:00 Pact cu diavolul (drama 1997) Cu: Keanu Reeves, Al Pacino.

Film ingenios care îmbină ocultul cu senzualul, Pact cu Diavolul poate fi tratat drept o adaptare modernă a mitului faustic. Această producție foarte stilizată cu efect halucinatoriu asupra privitorului neobișnuit cu asemenea plăceri cinematografice vinovate nu ar fi cucerit, probabil, o asemenea faimă, dacă nu i-ar fi avut în distribuție pe Al Pacino și Keanu Reeves. Cel de-al doilea joacă rolul lui Kevin Lomax, un avocat invincibil din Gainesville, Florida, soțul frumoasei Mary Ann (Charlize Teron). Cum orășelul său devine din ce în ce mai mic pentru gloria inepuizabilă care-l înconjoară, tânărul Kevin nu stă mult pe gânduri când primește oferta de a lucra pentru o mare firmă de avocatură din Manhattan. Boss-ul firmei, John Milton (Al Pacino), îi oferă un salariu de 400 de dolari pe oră și pune la dispoziția cuplului un apartament luxos chiar în clădirea sa de pe Fifth Avenue, proprietate personală.

 

Tvr 1

21:10 Asfalt Tango (România, Comedie 1995) Cu: Mircea Diaconu, Charlotte Rampling, Florin Călinescu. În România imprevizibilă a anilor ’90, 11 fete frumoase pornesc într-o călătorie cu autocarul către mirajul vieţii de artist la Paris. Sunt însoţite de un impresar local dubios, un şofer fără scrupule şi o franţuzoaică cinică, obişnuită cu lumea dură a showbiz-ului. Neprevăzutul apare în persoana soţului uneia dintre fete, care nu poate accepta ideea că a fost părăsit şi porneşte într-o cursă de urmărire, condimentată cu furturi de maşini, atacuri armate şi răpiri.

 

 

Tvr 2

20:10 Totul despre tata (drama 2015) Cu: Russell Crowe, Amanda Seyfried, Diane Kruger, Jane Fonda, Olivia Spencer. Romancier faimos şi premiat, îşi pierde soţia şi suferă el însuşi leziuni grave într-un accident de maşină. Afectat de o depresie profundă, el se agaţă de iubirea fetiţei lui, Katie, dar se teme că nu va fi capabil să se ocupe de ea şi o lasă o vreme în grija rudelor. 27 de ani mai târziu, Katie a devenit o tânără femeie care se chinuie să înveţe să iubească, căci relaţia cu tatăl i-a creat o teamă profundă de abandon.

 

Tnt

20:20 Sherlock Holmes (actiune 2009). Cu Jude Law, Robert Downey Jr., Rachel McAdams. Sherlock Holmes și-a construit reputația dezlegând cele mai încâlcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul său de încredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazându-se fie pe puterea sa de observație, pe deducția sa infailibilă, fie, la nevoie, pe forța pumnului. Dar acum, deasupra Londrei se adună norii unei amenințări cu care Holmes nu s-a mai confruntat până acum…dar pe care abia o așteaptă.

Deja ai votat!