Marți, 05.10.2021

Prima tv

20:00 Factor de risc (actiune 2015) Cu: Connie Nielsen, Nicolas Cage.

Colin Pryce este un congresman alb care a castigat alegerile intr-un district de oameni de culoare din Louisiana. Cand intreaga zona se confrunta cu un enorm dezastru ecologic din cauza deversarilor de petrol, Colin le sustine drepturile celor prejudiciati in fata guvernului american si a companiei britanice BP, castigand astfel simpatia generala, numai ca aparitia unor imagini compromitatoare cu sotia unui pescar de culoare ii da planurile peste cap, iar Colin nu numai ca este nevoit sa renunte sa mai candideze pentru senat, dar trebuie sa isi dea demisia si din actuala functie. Ba mai mult de atat, sotia il ameninta cu divortul, insa Colin se incapataneaza sa procedeze cum crede ca e corect si continua sa le sustina drepturile cetatenilor din Louisiana, de data aceasta ca avocat.

Film Now

20:00 Acasa la coana mare (comedie 2000) Cu Martin Lawrence.

Martin Lawrence joaca in aceasta comedie dementiala rolul unui politist tacanit care ia identitatea unei bunici supraponderale pentru a rezolva un caz complicat. Maestru in arta travestirilor, agentul FBI Malcolm Turner trebuie sa captureze un infractor foarte periculos evadat din inchisoare. Pentru a pune mana pe el, Turner se deplaseaza in oraselul in care locuieste frumoasa prietena a fugitivului. Acolo, inchiriaza o casa si ia infatisarea lui Big Momma. Excentrica si cu limba ascutita ea va deveni, peste noapte, o adevarata celebritate a oraselului. Casa ei va deveni loc de peregrinare pentru toti petrecaretii. Turner nu va renunta la travestire pana nu-l va infunda pe faptas. Stilul burlesc al lui Lawrence, multitudinea de personaje bizare precum si rasturnarile situatiei au facut din Acasa la coana mare o lovitura de box-office.

ProCinema

20:30 Baiat de treaba (comedie 1998) Jackie Chan. Un thriller cu inegalabilul Jackie Chan in rolul principal care da un super-recital de arte martiale sub bagheta regizorala a magicianului Sammo Hung, vedeta serialului Expertul, vorbeste de la sine. Micul karatist cu veleitati de comediant, Jackie Chan, interpreteaza rolul unui neobisnuit bucatar, expert in arte martiale, care este prins, fara voia lui, intr-un adevarat razboi intre doua retele de traficanti de droguri. Nebunia se declanseaza, cand, intr-un depozit parasit din Melbourne, o tranzactie de miliarde de dolari intre lorzii mortii albe degenereaza intr-o reglare de conturi si gloantele incep sa zboare in toate directiile. Totul este inregistrat pe banda video de o reporterita infiltrata cu mult tupeu in mijlocul acestor granguri capabili de crime atroce. Caseta, daca va fi difuzata pe post, va distruge traficul de stupefiante si va duce la caderea multor capete.
In tentativa de a-si salva viata si caseta, Diana fuge dar mafiotii o urmaresc pentru a a o lichida si a-i lua dovada. Intamplator, in iuresul acestei urmariri infernale intra si Jackie Chan, iar lucrurile capata o turnura neasteptata. In focul luptei caseta compromitatoare ajunge la Jackie – un bucatar specializat in retete exotice – care are toate centurile posibile in toate stilurile de arte martiale. Acesta dupa ce se lamureste asupra situatiei decide sa-l infrunte pe infamul Giancarlo, capul clanului mafiot. Datorita abilitatilor sale exceptionale in domeniul artelor martiale dar si a capacitatii de improvizatie, Jackie va distruge imperiul lui Giancarlo aproape de unul singur.

 

TNT

20:25 Jackie Brown (drama 1998) cu Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert De Niro. Intr-o interpretare de exceptie, Pam Grier joaca rolul unei stewardese (Jackie Brown) care nu mai e la prima tinerete, dar inca atrage privirile si, din nefericire pentru ea, o data cu privirile atrage si atentia unor politisti. Jackie transporta bani murdari pentru un traficant de arme, Ordell Robbie (Samuel L. Jackson), dar la unul dintre transporturi cade in plasa intinsa de agentul Ray Nicolete (Micheal Keaton) si politistul Mark Dargus (Michael Bowen).

 

Deja ai votat!