Vineri, 22.10.2021

Prima tv

23:00 Sexy Harem, Ada Kaleh (comedie 2001) Cu: Stefan Banica Jr.. jean Constantin

După dispariția Insulei Ada-Kaleh unde, tânar fiind, a avut o mare iubire din care s-a născut un băiat pe nume Gicu, Ismail s-a refugiat în Istambul. Gicu este acum adult și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Lucica. El își recunoaște tatăl la o emisiune de televiziune și se hotărăște să-l caute.

Tvr 1

22:10 Submarinul ucigaş (drama 2002) Cu: Harrison Ford, Liam Neeson, Peter Sarsgaard.

Dramă, inspirată de evenimente reale. În 1961,în plin Război Rece, noul submarin sovietic K-19 este trimis în patrulă ca o demonstraţie a forţei nucleare a Uniunii Sovietice. Dar când submarinul ajunge în apropierea unei baze NATO din Oceanul Atlantic, un incident produs la reactorul nuclear ameninţă să provoace o explozie catastrofală, iar consecinţele accidentului ar putea exacerba tensiunile dintre marile puteri. Numeroşi membri ai echipajului condus de căpitanul Alexei Vostrikov îşi vor sacrifica vieţile pentru a salva submarinul şi pentru a evita un nou conflict mondial.

 

ProTv

23:30 O tipa dezastru (comedie 2015) Cu Amy Schumer, Bill Hader.

Amy este o femeie care-și trăiește viața fără să se justifice pentru ceva, chiar și atunci când ar cam fi cazul s-o facă… De când era mică, i s-a băgat în cap de către aventurierul său tată că monogamia nu e realistă. Acum, ajunsă la maturitate, Amy e redactor la o revistă și își duce viața conform cu această „învățătură” părintească; savurează din plin libertatea pe care i-o dă lipsa totală de implicare în legături amoroase serioase, pe care le consideră absolut plictisitoare, când, de fapt, viața ei nu e decât o rutină. Când își dă seama că începe să se îndrăgostească de cel care e subiectul noului articol la care lucrează, un medic sportiv de succes și plin de farmec, pe nume Aaron Conners, Amy începe să se întrebe dacă nu cumva alți adulți, precum acest tip care chiar pare s-o placă de-adevăratelea, știu ei ceva ce ea nu știe și că s-ar putea să aibă dreptate cei care cred în iubirea care ține o viață.

Diva

23:00 Prinţesa zăpezii (comedie 2019) Cu Natalie Hall, Chris McNally.

Prințesa Carly, care lucrează incognito la o stațiune de schi, trebuie să facă echipă cu fratele proprietarului, Jesse, pentru a planifica sărbătorirea a 50 de ani de la inaugurarea stațiunii. În filmul A Winter Princess, prințesă Carly, care lucrează sub acoperire la o stațiune de schi, trebuie să facă echipa împreună cu fratele proprietarului, Jesse, pentru a planifica sărbătorirea a 50 de ani a stațiunii. Carly trebuie să-și ia rămas bun de la slujba pe care o iubește și de la prietenii pe care si i-a făcut în ultimul an. Știe că stațiunea și orașul își doresc ca ea să rămână, dar tatăl și fratele ei geamăn vor ca ea să vină acasă de ziua ei. Pentru a o incuraja pe Carly să rămână, șefa ei, Allison îi oferă o provocare. Ea îi cere să organizeze împreună balul de iarnă.

Deja ai votat!