Recomandări sâmbătă, 25 decembrie

Anne Hathaway

ProCinema

20:30  Mizerabilii (drama 2012) Cu Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried.

Mizerabilii este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzație pe scenele din toată lumea după 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori și fiind jucat în 21 de limbi pe tot globul. Regizat de Tom Hooper, câștigător al premiului Oscar pentru The King’s Speech, filmul este o producție Working Title/Cameron Mackintosh și are o distribuție de staruri formată din Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter și Sacha Baron Cohen.
Mizerabilii este povestea captivantă a unui destin frânt de vise destrămate, un testament atemporal despre iubire neîmpărtășită, pasiune, sacrificiu și mântuire. Jackman este Jean Valjean, pușcăriașul veșnic vânat de nemilosul polițist Javert, interpretat de Crowe. Când Valjean va accepta să aibă grijă de Cosette (Amanda Seyfried), fiica lui Fantine (Anne Hathaway), viețile lor se vor schimba pentru totdeauna.

 

PrimaTv

12:00 Inger sub acoperire (comedie 1999) Cu: Yasmine Bleeth.

Harrison Tyler (Dean Winters) este surprins intr-o buna zi de o intamplare pe care nu ar fi imaginat-o nici in scenariile stiintifico-fantastice pe care le scrie: fosta lui iubita, Melissa (Lorraine Ansell), ii face o vizita neasteptata si-i adreseaza o rugaminte si mai neasteptata: ii cere sa aiba grija de fiica ei, Jenny, timp de o luna. Dintr-un motiv pe care nici el nu-l intelege prea bine, Harrison accepta, iar din acel moment viata lui ia o intorsatura neasteptata. Studiind certificatul de nastere al fetitei, Harrison descopera cu stupoare ca in dreptul rubricii cu numele tatalui este trecut chiar el. Dupa mai multe investigatii, acesta afla ca intr-adevar, el este tatal biologic al fetitei, desi niciodata nu a banuit acest lucru. Harrison se lupta in instanta pentru custodia fiicei sale, dar bineinteles ca pierde procesul. Miscata de sentimentele fostului ei iubit fata de Jenny, Melissa ajunge la concluzia ca locul fetitei este alaturi de tatal ei. Ceea ce nu inseamna o reconciliere a Melissei cu Harrison, pentru ca Jenny observa ca proaspatul tatic este foarte apropiat de vecina lui, Holly. Astfel, pentru ca noua familie sa fie completa, nu mai lipseste decat ca Harrison sa o ceara in casatorie pe frumoasa Holly.

 

Tvr 1

15,50 Micul prinţ (Film de aventuri, animaţie 2015) Voci: Jeff Bridges, Riley Osborne, Marion Cotillard, Mackenzie Foy, James Franco,

Rachel McAdams.

Film de aventuri, animaţie – inspirat de romanul “Micul Prinţ” al scriitorului şi aviatorului francez Antoine de Saint-Exupéry. Eroina poveştii este Fetiţa, pe care mama ei foarte pragmatică o învaţă deja cum să se poarte în lumea adulţilor. Întâlnirea cu excentricul lor vecin, Aviatorul, îi deschide Fetiţei poarta unui univers extraordinar: cel al Micului Prinţ, băieţelul venit de pe un asteroid, a cărui scurtă aventură pe Pământ este o lecţie de iubire, de toleranţă şi de înţelepciune. Retrăind călătoria Micului Prinţ, Fetiţa îşi redescoperă copilăria şi învaţă că cel mai important lucru este să înţeleagă viaţa cu sufletul, căci esenţialul nu poate fi văzut cu ochiul liber.

 

Tvr 2

13,30 Un trandafir de Crăciun (Comedie romantică 2017) Cu: Rachel Boston, Marc Bendavid

De generaţii, familia lui Andy se ocupă de decorarea carelor participante la Parada Trandafirilor de Anul Nou. Când tatăl ei se îmbolnăveşte, Andy trebuie să preia frâiele şi să predea la termen comanda unei companii importante, deşi Cliff, reprezentantul acesteia, îi dă mai multă bătaie de cap decât se aştepta.

Deja ai votat!