Recomandări sâmbătă, 15 ianuarie 2022

Antena 1

20.00 Doamna si Vagabondul (aventuri 1955)

Lady, o frumoasă cățelușă cocker spaniel auriu, ajunge într-o parte rău famată a orașului unde îl întâlnește pe Trump, un vagabond metis, care o salvează din ghearele unor câini nemiloși. Cățelușa decide să-și părăsească actuala locuință din cauza unei bone ce trebuia să stea cu copilul familiei cât timp părinții sunt plecați din oraș. Femeia încearcă să pună botniță cățelușei și să o scoată la plimbare…

 

ProTv

20:00  Cod roşu la Londra (actiune 2016) Cu Morgan Freeman, Melissa Leo, Gerard Butler, Aaron Eckhart.

Continuarea imensului succes de box office Cod roșu la Casa Albă începe la Londra, unde prim-ministrul britanic a murit în circumstanțe misterioase. La funeraliile sale participă lideri ai statelor din toată lumea occidentală. Dar, ceea ce începe ca fiind cel mai bine păzit eveniment din lume se transformă într-un complot menit să ucidă preaputernicii zilei, și să arunce în aer fiecare simbol al capitalei Marii Britanii.

 

FimlNow

20:00 Charlie şi Fabrica de ciocolată  (2005 Aventuri). Cu  Freddie Highmore, Johnny Depp.

In cele mai multe seri in familia Bucket, cina este un bol cu supa de varza diluata, pe care tanarul Charlie o imparte bucuros cu mama lui, cu tatal lui si cu bunicii din partea ambilor parinti. Casa lor este micuta, in ruina, rece, dar acolo domneste iubirea. In fiecare noapte, ultimul lucru pe Charlie il vede de la fereastra este fabrica imensa si adoarme visand la ce ar putea fi inauntru. Timp de aproape cincisprezece ani, nimeni nu a vazut nici macar un muncitor care sa intre sau sa iasa din fabrica, si nici nu l-a zarit pe Willy Wonka, cu toate acestea, in mod misterios, se fabrica si se transporta in magazine din intreaga lume cantitati impresionante de ciocolata.Intr-o zi, Willy Wonka face un anunt crucial. Isi va deschide fabrica sa celebra si va dezvalui “toate secretele si magia” acesteia pentru cinci copii norocosi care vor gasi bilete aurii ascunse in interiorul a cinci batoane de ciocolata Wonka alese la intamplare. Nimic nu ar bucura familia lui Charlie mai mult decat sa il vada castigand, insa sortii de izbanda sunt foarte mici, deoarece nu isi pot permite sa cumpere o ciocolata nici macar o data pe an, de ziua lui. Pata de culoare in film sunt micutii lumpieni ca sunt niste bastinasi angajati de Willy la fabrica.De cate ori de intampla ceva acestia incep sa cante un frumos cantec.

 

Hbo

21:50 Avanpostul (Război 2019) Cu: Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Orlando Bloom, Jack Kesy, Cory Hardrict

Bazat pe evenimente adevărate, acest thriller militar prezintă o mică unitate de soldați americani, singuri în avanpostul de luptă Keating, localizat în valea dintre trei munți din Afghanistan, care luptă ca să se apere de forțele copleșitoare ale luptătorilor talibani într-un atac coordonat. Bătălia de la Kamdesh, așa cum e cunoscută, a devenit cea mai sângeroasă bătălie americană din timpul războiului afgan din 2009, iar detașamentul Bravo 3-61 CAV a devenit una din cele mai decorate unități din conflictul de 19 ani. „Avanpostul” se bazează pe cartea de non-ficțiune care a fost și bestseller New York Times, „The Outpost: An Untold Story of America Valor”, scrisă de Jake Tapper de la CNN.

Deja ai votat!