marți, august 9, 2022
AcasăProgram TVRecomandări, marţi 01 martie

Recomandări, marţi 01 martie

FilmNow

22:00 Sanctum (2011 Aventuri) Allison Cratchley, Christopher James Baker, Rhys Wakefield.

Un action-thriller alert despre o echipă de scafandri aflată într-o expediție magnifică spre cel mai frumos, neexplorat și puțin accesibil sistem de peșteri subacvatice din lume. Din expediție fac parte Frank Mcguire, un explorator individualist și fiul său de 17 ani, Josh, venit în formă de protest, precum și miliardarul Carl Hurley al cărui scop este să submineze expediția. Când o neașteptată furtună tropicală își face apariția, singura lor scăpare este să găsească ieșirea din peșteră,la care pot ajunge numai după ce totul va fi inundat cu apă. Tot ce le rămâne de făcut este să găsească o rezervă de aer și să părăsească locația în timp util, pentru că peștera nu permite greșeli.

Cinemax

LONDON

Jessica Biel, Chris Evans, Jason Statham

Nu orașul. Femeia. O femeie foarte frumoasă. Bineînțeles, acum că relatia lui cu London s-a încheiat, Syd a devenit o epavã. În timp ce abuzează de droguri și alcool, Syd descoperă că prietenii lui London îi organizează acesteia o petrecere de rămas-bun. Furios din cauza acestor planuri, Syd dă buzna la petrecere împreună cu traficantul său de droguri, sperând, indiferent de costuri, s-o împiedice pe fosta sa iubită să părăsească orașul – iar acțiunea explodează în această dramă romantică mistuitoare.


Hbo

21:45 Omul din interior (Polițist 2006) Cu: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer, Willem Dafoe.

Totul incepe destul de simplu: 4 oameni costumati in zugravi patrund pe culoareale unei Banci din Manhattan, sucursala de baza din Wall Street a unei institutii financiare importante la nivel mondial. In cateva secunde, jefuitorii costumati planuiesc o operatiune de asediu asupra bancii, iar cei 50 de clienti si personalul devin o garantie neasteptata in acest jaf, jefuitorii luandu-i drept ostateci in momentul in care sunt incercuiti de politie.Dar ce vor, de fapt, jefuitorii? De ce nu a mers nicio metoda in a usura situatia, de ce se intinde ora dupa ora? Frazier este convins ca exista legaturi invisibile, iar negociatori secreti fac sa creasca instabilitatea situatiei de la un moment la altul. Cu credinte si motive transformate in intrebari, detectivul se angajeaza intr-un joc riscant de-a soarecele si pisica – dar cu regulile jocului se schimba permanent, orice miscare gresita aprinzand fitilul, ajungandu-se astfel la un final dezastruos si mortal.

Tvr1

22,10 Petrolistele (comedie 1971) Cu: Brigitte Bardot, Claudia Cardinale, Michael J. Pollard.

La sfârşitul secolului XIX, undeva în Texas, Louise şi cele patru surori ale ei sunt fiicele banditului Frenchie King, condamnat la spânzurătoare. După moartea tatălui lor, fetele continuă tradiţia familială şi se îndeletnicesc cu jafuri şi alte fapte ilegale. Dar viaţa lor nomadă se schimbă când găsesc întâmplător titlul de proprietate al unei ferme abandonate şi decid să se stabilească acolo. Singurul necaz ar fi că ferma se află pe un teren mustind de petrol, pe care a pus ochii o femeie cel puţin la fel de vajnică şi de bătăioasă ca banda surorilor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
21.4 ° C
21.6 °
19.4 °
68 %
6.3kmh
100 %
mar
23 °
mie
18 °
joi
26 °
vin
30 °
sâm
30 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar pe Arafat au reușit să îl decontamineze.

EDITORIAL

Mai e ceva timp până la următorul set de alegeri - și încă ce alegeri; că va fi set complet - astfel că pentru...

EPIGRAMA ZILEI

La mijloc de codru des Toate păsările ies Deci acolo mergi bădică De vrei să vezi păsărică... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...