vineri, martie 29, 2024
AcasăProgram TVRecomandări, miercuri, 13 aprilie

Recomandări, miercuri, 13 aprilie

Antena 1

00.00 “Sa fie razboi !” (comedie 2012) Cu: Reese Whitherspoon, Tom Hardy, Chris Pine

Foster si Ruck sunt cei mai buni agenți operativi ai CIA, care sunt și parteneri inseparabili și cei mai buni prieteni… până ce se îndrăgostesc de aceeași femeie. După ce, odată, au ajutat la dărmarea unor întregi națiuni inamice, acum își folosesc capacitățile incomparabile și un întreg arsenal de gadgeturi de înaltă tehnologie împotriva celor mai mari inamici pe care i-au întâlnit vreodată – ei înșiși.

 

Diva universal

15.00 Toamna la podgorie (comedie 2016) Cu: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny

Filmul spune povestea lui  Frankie Baldwin (Rachael Leigh Cook) și Nate Deluca (Brendan Penny), care își dispută dreptul de proprietate asupra unei podgorii. Din punct de vedere legal proprietatea este împărțită de cei doi, dar din punct de vedere sentimental, romantismul este declarat bun de folosință comun.

 

Warner Tv

20,25 Evadare în zori (acțiune 2006) Cu: Christian Bale, Steve Zahn

Filmul spune povestea adevarată a vieții lui Dieter Dengler, un pilot de război, împușcat și luat prizonier în Laos, în timpul Războiului din Vietnam. Dengler a organizat o evadare periculoasă pentru un mic grup de prizonieri de război, din care făcea parte și Duane Martin.

Este o poveste epică despre supraviețuire, despre prietenie și nu în ultimul rând despre ororile războiului din Vietnam. Povestea se petrece într-un lagăr pentru prizonieri de război din mijlocul junglei Vietnamese, unde pilotul Dengler este „aruncat” alături de alți câțiva prizonieri, doi americani și trei vietnamezi. Între deținuți se va infiripa o relație de prietenie și vor incepe să plănuiască o evadare.

 

Film Now

20:00 Mumia  (aventură 1999) Cu: Arnold Vosloo, Brendan Fraser, John Hannah, Jonathan Hyde, Oded Fehr, Rachel Weisz

Nisipurile se vor răscoli. Cerurile se vor deschide. Puterea se va dezlănțui. Legenda o cunoașteți. Aventura trebuie sa v-o imaginați. Pregatiți-vă! Fiți atenți! Păziți-vă! Descoperiți secretul! Dezvăluiți legenda! Eliberați puterea! Moartea începe să-și arate colții.

În 1923, vânătorul de comori Rick O’Connel descoperă în Egipt ruinele unor construcții în care faraonii legendari și-au ascuns comorile. Dar tot acolo a fost îngropat de viu și blestemat preotul Imoteph, care de abia așteaptă să fie eliberat pentru a se răzbuna.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...