spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăProgram TVRecomandări, marţi 19 aprilie

Recomandări, marţi 19 aprilie

Pro Cinema

20,30  Povestea lui Elton John (dramă, 2019), cu: Bryce Dallas Howard, Taron Egerton, Richard Madden, Jamie Bell

 

Peliculă inspirată din viaţa legendarului muzician Elton John, „Rocketman” este o odisee muzicală la confluența fanteziei cu realitatea, care îmbină lumea muzicii, celebrității și a modei.

Filmul îl urmărește pe Elton pornind din orășelul Pinner, de-a lungul drumului spre succes, dependență și suferință. Luptându-se cu imaginea privată, sexualitatea lui și problemele din copilărie, tânărul Elton găsește o salvare în muzica ce îl propulsează pe scena internațională. Este motivat de un alter ego de scenă, ce poartă costume extravagante și vede lumea prin niște ochelari mari, colorați.

„Rocketman” duce publicul într-o călătorie necenzurată prin viața unui simbol, cu cele mai îndrăgite melodii ale lui Elton John.

 

Warner TV

20:25 Busola de aur (aventuri, 2007) , cu: Dakota Blue Richards, Daniel Craig, Nicole Kidman

 

Exista o lume in care vrajitoarele domnesc peste cerurile nordice, acolo unde ursii gheturilor sunt cei mai mari luptatori, iar sufletul oamenilor este inrudit cu cate o salbaticiune, care le este la fel de apropiata ca si propria fiinta.

Dar aceasta lume este dominata de Magisterium, care incearca sa controleze intreaga umanitate si care reprezinta cea mai mare amenintare pentru ultima Busola de Aur si singurul copil sortit sa o pastreze.

 

Film Now

20:00 Orfani în Brooklyn (2019 Dramă) Alec Baldwin, Bruce Willis, Edward Norton, Gugu Mbatha-Raw, Willem Dafoe

Plasată în New Yorkul anilor ’50, acțiunea filmului urmărește povestea unui detectiv particular afectat de sindromul Tourette, Lionel Essrog (Edward Norton), care încearcă să dezlege misterul asasinării mentorului și singurului său prieten, Frank Minna (Bruce Willis).

 

TVR1

22,10 Aventurierii (aventuri, 1967), cu: Alain Delon, Lino Ventura, Joanna Shimkus

Un fost pilot, ramas fara licenta de zbor dupa tentativa de a trece cu avionul pe sub Arcul de Triumf din Paris, cel mai bun prieten al acestuia si o tanara pictorita pleaca spre Congo, in aventura vietii lor: localizarea epavei unui avion, incarcat – se pare – cu o fabuloasa comoara. Din pacate, cei trei sunt urmariti de un grup de banditi, care vor comoara pentru ei.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
94 %
2.7kmh
100 %
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...