spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăProgram TVJoi 2 iunie

Joi 2 iunie

PRO CINEMA 20:30

Pacific Rim 2: Revolta 2018

cu John Boyega, Tian Jing, Scott Eastwood, Adria Arjona

Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.
John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) este rebelul Jake Pentecost, odinioară pilot de Jaeger care promitea să ajungă printre cei mai buni, al cărui tată legendar își dăduse viața pentru a asigura victoria umanității împotriva monstruoșilor Kaiju. De atunci, Jake și-a abandonat pregătirea de pilot, și s-a lăsat prins de lumea periculoasă interlopă.

 

TVR2 21:10

Moştenirea 2020

cu Lily Collins, Simon Pegg

Inheritance este povestea conducătorului unei familii extrem de bogate şi puternice, care moare subit şi îşi lasă fiica şi soţia în posesia unei „moşteniri” terifiante – un secret şocant, ce ameninţă să le distrugă vieţile.

ANTENA 1 23:30

Minţi perimejdioase 2018

cu Amandla Stenberg, Harris Dickinson, Miya Cech, Skylan Brooks

Când un grup de adolescenți dezvoltă în mod misterios noi abilități puternice, ei sunt considerați o amenințare de către Guvern și sunt reținuți. Ruby un tânăr de 16 ani, unul dintre cei mai puternici tineri din câți s-au întâlnit, scapă din tabără și se alătură unui grup de tineri fugari în căutarea unui refugiu sigur.

În curând noua familie realizează că într-o lume în care adulții i-au trădat, fuga nu este suficientă și trebuie să reziste folosindu-și puterea comună pentru a prelua controlul asupra viitorului lor.

 

FILM NOW 20:00

Iubirea nu-i o crimă! 2011

cu Michael Madsen, Peter Facinelli

Filmul prezinta povestea unui tanar, hot marunt de buzunare de prin metroul New York-ului caruia ii placea sa-si traiasca viata la maxim. El ajunge sa fie confruntat de o femeie cu care avusese o aventura de o noapte.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
95 %
3.1kmh
100 %
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °
Dum
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...