vineri, aprilie 19, 2024
AcasăProgram TVMiercuri 08 februarie

Miercuri 08 februarie

Warner tv 21:00

Robin Hood, prinţul hoţilor 1991

Cu Kevin Costner, Morgan Freeman, Mary Elizabeth Mastrantonio. Celebra legendă se întoarce sub chipul arătos al lui Kevin Costner și aventura e cât se poate de proaspătă și incitantă. Povestea lui Robin Hood e una dintre cele mai mari aventuri din istorie, o legendă care a supraviețuit 800 de ani și a generat câteva încarnări memorabile pe marile ecrane. Acum, bătăiosul erou popular se întoarce sub trăsăturile lui Kevin Costner, pentru a se confrunta cu ticălosul prefect al Nottingham, în Robin Hood, prințul hoților. În cariera lui Kevin Costner, Robin Hood a însemnat încă un succes. Robin Hood, prințul hoților combină ritmurile rapide și captivante ale acțiunii epice cu o galerie de personaje dintre cele mai complexe, interpretate de mari actori ca Morgan Freeman („Necruțătorul”, „Seven”), Christian Slater sau Mary Elizabeth Mastrantonio.

 

Cinemax 21:00

Traficantul 2021

Cu Veerle Baetens, Sverre Rous, Bart Hollanders.

Johnny (Sverre Rous) e un traficant de droguri în vârstă de 14 ani, cu o viață personală complicată. Într-o seară, îl întâlnește pe faimosul actor Antony (Ben Segers) și-i fură portofelul. Prins de polițiști, el e iertat de Antony, care decide să nu depună plângere, dar îi cere să fie exclusiv traficantul lui. Între cei doi se dezvoltă o prietenie neașteptată și își fac planuri fragile pentru un viitor mai bun, însă obiceiurile proaste mor greu pentru amândoi. Actorul belgian Jeroen Perceval își face debutul ca regizor în acest tablou brutal al inegalității, dependenței și familiei.

 

Naţional tv 20:00

Jaf în timpul potopului 1998

Cu Morgan Freeman, Christian Slater. Oraselul Huntingburg este evacuat in momentul in care o ploaie torentiala se abate cu violenta asupra lui.

Seriful local (RANDY QUAID) si populatia au mai trecut prin asa ceva si cunosc foarte bine micile jafuri care ar putea avea locintr-un oras evacuat.

Ceea ce nu stiau ei, era faptul ca masina blindata care transporta 3 milioane de dolari de la banca locala urma sa fie jefuita.

Actiuneaincepein momentulin care masina blindata este atacata, iar soferul Tom (CHRISTIAN SLATER) si unchiul sau Charlie (ED ASNER) sunt sechestrati. Statia lor radio este interceptata si pina sa realizeze ce seintimpla erau dejainconjurati de o banda suspecta condusa de Jim (MORGAN FREEMAN). Acestia deschid focul asupra celor din masina fara avertisment.

 

Film now 20:00

Frăţia hoţilor 2018

Cu Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte, Kaiwi Lyman-Mersereau. Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles. Atunci când găştile de infractori au şi insigne de poliţişti, te întrebi dacă pericolul real îl reprezintă hoţii sau forţele de ordine.

Gerard Butler şi 50 Cent vin pe marile ecrane din 19 ianuarie în acţiunea explozivă „Frăţia Hoţilor”

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.5 ° C
5.6 °
3.8 °
86 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
9 °
lun
12 °
mar
11 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...